TROFEJE SMO OSVOJILI U TEŠKIM OKOLNOSTIMA: Crvena zvezda održala Skupštinu kluba!
Održana je Skupština Crvene zvezde, Foto: kkcrvenazvezda.rs

Ponosni na rezultate

TROFEJE SMO OSVOJILI U TEŠKIM OKOLNOSTIMA: Crvena zvezda održala Skupštinu kluba!

Iz Zvezde ističu da je protekla sezona bila jedna od najuspešnijih

Objavljeno:

Košarkaški klub Crvena zvezda, na sednici Skupštine, Predsedništva i Upravnog odbora, konstatovao je da je prethodna sezona ocenjena kao jedna od najuspešnijih u istoriji kluba posle osvajanja titula ABA lige i Superlige Srbije, uz Superkup na Jadranu.

Izveštaje su podneli predsednik kluba Nebojša Čović, kao i direktori Nebojša Ilić i Filip Sunturlić pred 31 članom, posle čega je sezona označena kao izuzetno uspešna.

- Svi trofeji seniorskog tima osvojeni u izuzetno teškoj sezoni i teškim okolnostima i zato čine takmičarsku sezonu 2018/2019 jednom od najuspešnijih u istoriji KK Crvena zvezda u kojoj su osvojena tri takmičenja i obezbeđen povratak u Evroligu - navodi se na klupskom sajtu.

Filip Sunturlić podnosi izveštaj na Skupštini
Filip Sunturlić podnosi izveštaj na Skupštinifoto: kkcrvenazvezda.rs

Članovi Skupštine dobili su osim toga i sve detaljne informacije vezane i za ostale važne aktivnosti kluba (mlađe selekcije i njihov učinak, kao i dalji razvoj igrača koji su potpisali prve profesionalne ugovore sa klubom), kao i za dalje aktivnosti kluba na svim poljima (finansijskom planu, pripremama kluba za novu sezonu u Evroligi, aktivnostima u prelaznom roku).

Iz Zvezde su posebno naglasili da kao "klub koji predstavlja Republiku Srbiju i grad Beograd u svim takmičenjima, ističe zahvalnost na pomoći držžavi koju je dobio tokom prethodnog perioda".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.