PARTIZAN SE OGLASIO POSLE EVROLIGINE ODLUKE: Vratićemo Partizan tamo gde pripada - među najbolje timove Evrope!
Foto: Beta/Branislav Božić, Starsport©

nisu razočarani

PARTIZAN SE OGLASIO POSLE EVROLIGINE ODLUKE: Vratićemo Partizan tamo gde pripada - među najbolje timove Evrope!

Neretko periodi uloženog truda i postignutih rezultata ne dolaze istovremeno - rekao je predsenik Partizana

Objavljeno:

Košarkaški klub Partizan će se naredne sezone takmičiti u Evrokupu, saopšteno je to i na klupskom sajtu, nakon što je na sastanku borda Evrolige odlučeno da vajld kard za elitno takmičenje dobije Zenit.

Crno-beli aplicirali su za dobijanje specijalne pozivnice, a nakon odluke čelnika Evrolige da Zenit bude deo elitnog takmičenja, predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je da to vidi kao motiv više za još predaniji rad u nastupajućoj sezoni.

- Želeo bih da se zahvalim svima u klubu na velikom trudu i radu koji su uložili u dobijanje specijalne pozivnice za učešće u Evroligi. Iako je ona izostala, iz svega što smo prošli moramo izvući ono najbolje i najkorisnije i na pravi način se spremiti za nastupajuću sezonu u kojoj ćemo dati sve od sebe da izborimo učešće u najkvalitetnijem evropskom takmičenju. Da li kroz Evrokup ili kroz ABA ligu ostaje da se vidi. Neretko periodi uloženog truda i postignutih rezultata ne dolaze istovremeno. Verujemo da smo na dobrom putu i da ćemo vratiti Partizan tamo gde pripada - među najbolje timove Evrope - rekao je Mijailović.

Sportski direktor crno-belih Nikola Lončar istakao je da odluka o dobijanju specijalne pozivnice ne menja mnogo u načinu na koji će Partizan pristupati pripremama za narednu sezonu.

- Sportski smo prihvatili odluku Evrolige i vidimo je kao motivaciju da u narednoj sezoni učinimo sve kako bismo bili konkurentni i u Evrokupu i u ABA ligi, takmičenjima kroz koje ćemo pokušati da izborimo mesto u društvu najboljih. Već imamo određene planove kako da pojačamo tim, naravno uz jaku bazu domaćih igrača. Još jedna prednost biće nam kontinuitet u radu trenera Trinkijerija, koji će biti sa timom od starta pripremnog perioda - zaključio je Lončar.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.