PARTIZAN KOKTELOM ZATVORIO SEZONU: Trinkijeri i Lončar ostaju, a Mijailović govorio o Evroligi!
Ostoja Mijailović na koktelu Partizana povodom završetka sezone, Foto: Espreso

crno-belo veče

PARTIZAN KOKTELOM ZATVORIO SEZONU: Trinkijeri i Lončar ostaju, a Mijailović govorio o Evroligi!

Na svečanosti koju su crno-beli organizovali u "Radison Blu" hotelu, bilo je mnogo zvanica

Objavljeno: 21:07h
Aleksa Radosavljević

Košarkaški klub Partizan je organizovao koktel povodom završetka sezone u kojoj je osvojio Kup Radivoja Koraća, stigao do polufinala ABA lige i finala KLS.

Na svečanosti koju su crno-beli organizovali u "Radison Blu" hotelu, bilo je mnogo zvanica, bivših igrača i funkcionera kluba, ličnosti iz javnog života kojima su crno-bele boje bliže srcu...

Takođe tu su bili i igrači Partizana predvođeni kapitenom Novicom Veličkovićem, kao i trener Andrea Trinkijeri.

Prisutnima se obratio predsednik kluba Ostoja Mijailović koji je pomenuo nekoliko stvari koje posebno zanimaju Grobare.

On je primirio navijače poručivši da ostaju u klubu i trener Trinkijeri, ali i sportski direktor Nikola Lončar, te da će oni zajedno selektirati ekipu za narednu sezonu u kojoj će biti postavljeni najviši ciljevi.

- Ako se bude gledao Partizan kroz košarku, sistem, finansijsku stabilizaciju, Arenu, gde će pet godina klub, to je ozbiljan evropski nivo. Želim da zahvalim na svima koji su bili uz Partizan, imali smo kontinuitet, sada će Nikola Lončar i Trinkijeri imati odrešene ruke i dobar budžet. Dosta smo obaveza vratili, ljudi su u proteklom periodu dosta učinili za Partizan, ali moram da napomenem da obaveze ispunjavamo redovno, to nisu dugovi, nego obaveze. Nemamo pred BAT-om ništa, dugo nismo blokirani. Uskoro čćemo rešiti poreski dug, biće u reprogramu, imaćemo dve godine grejs period, posle toga pet godina da plaćamo - rekao je između ostalog Mijailović.

1 / 9 Foto: Espreso

U klubu takođe i dalje nemaju naznaka kakva će biti odluka Evrolige o tome da li će u četvrtak dodeliti vajld kard crno-belima za učešće naredne sezone.

- Šta god da se desi sa odlukom Evrolige, mi smo pobednici, raščistili smo u glavi, šta god se desi. Ekipu za narednu sezonu sastaviće Nikola Lončar i Trinkijeri - dodao je Mijailović.

Ispod možete pogledati i poslušati šta je sve rekao prvi čovek crno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.