SONJA PETROVIĆ PRED EP: Suočavamo se sa minusima, ali publika će da nas nosi!
Sonja Petrović, Foto: Dado Đilas

EVROPSKO PRVENSTVO ZA KOŠARKAŠICE

SONJA PETROVIĆ PRED EP: Suočavamo se sa minusima, ali publika će da nas nosi!

Evropsko prvenstvo koje zajednički organizuju Srbija i Letonija počinju u četvrtak, a Srpkinjama je prvi rival Belorusija

Objavljeno:

Najbolja košarkašica Srbije Sonja Petrović izjavila je da je reprezentacija odradila veliki posao na pripremama i da se nada da će taj rad doneti rezulate na Evropskom prvenstvu.

Evropsko prvenstvo koje zajednički organizuju Srbija i Letonija počinju u četvrtak, a Srpkinjama je prvi rival Belorusija. Duel počinje u 20.30.

- Zaista smo zadovoljne kako su prošle pripreme. Stručni štab je uložio veliki trud i veoma studiozno je napravio plan priprema, pa smo se i mi trudile da na najbolji način uzvratimo. Odradile smo veliki posao i nadamo se da će to dati rezultate na EP i da će nadoknaditi neke minuse s kojima je ova generacija suočena trenutno. Svi smo uzbuđeni što prvenstvo počinje. Verujem da će nas u Zrenjaninu, kao i svugde, dočekati na predivan način i da će nas publika podržati i doprineti dobroj igri, pa i zadovoljavajućim rezultatima. U ime svih devojaka bih se zahvalila, jer smo tokom priprema imali odlične uslove i veliku podršku ljudi gde god smo igrale - rekla je Sonja Petrović.

Posle duela sa Belorusijom, srpske košarkasice u grupi D igraće još sa Rusijom i Belgijom.

- Idemo polako, utakmicu po utakmicu. Fokusirani smo na grupu i na prvi meč sa Belorusijom. Nadamo se da ćemo da ostvarimo što bolju poziciju u grupi, pa posle možemo da razmišljamo i o daljim utakmicama - dodala je Petrovićeva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.