OVO SE ČEKALO: Perperoglu se konačno oglasio o sudbini u Crvenoj zvezdi!
Stratos Perperoglu, Foto: Starsport©

ZA GRČKE MEDIJE

OVO SE ČEKALO: Perperoglu se konačno oglasio o sudbini u Crvenoj zvezdi!

Novinari Gazete iskoristili su njegov boravak u rodnoj zemlji da popričaju o mnogim temama

Objavljeno:

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde Stratos Perperoglu, sve do one teške povrede, imao je sezonu iz snova. U gotovo svakom bitnom meču koji su crveno-beli rešili u svoju korist, postizao je 20 i kusur poena, a sve navijače kluba s Malog Kalemegdana interesuje kakva je njegova sudbina.

U intervjuu za grčku Gazetu, koji je dao dok uživa na odmoru u rodnoj zemlji, pričao je o mnogo tema, ali i o onome što najviše zanima sve Delije.

Koliko si zadovoljan saradnjom s Milanom Tomićem?

- Bilo je fantastično! Odradio je posao odlično. Znali smo se mi od ranije, iz vremena dok je radio kao pomoćnik u Olimpijakosu, tako da smo dobro znali kako da sarađujemo i pomognemo jedan drugom da se adaptiramo na nove okolnosti. Sve to me je održalo svežim i zato sam igrao dobro - rekao je Perperoglu za Gazetu.

Perperoglu sa saigračima
Perperoglu sa saigračima foto: Starsport©

S obzirom da ćeš uskoro napuniti 35 godina i da ti je kraj karijere blizu, šta te pokreće da nastaviš dalje da treniraš i igraš?

- Generalno sve što radim u životu, trudim se da bude najbolje moguće. Kako mi se karijera bliži kraju sve više uživam u igri, jer postajem svestan da ništa ne traje večno. Pokušavam da pružim svoj maksimum do kraja i tako će biti dokle god budem osećao da mogu. Osećam na dnevnom nivou određene stvari, teško ponekad padaju treninzi, ali generalno kada pogledam na celu svoju karijeru, znam da sam uvek davao sve od sebe.

Da li ćeš nastaviti karijeru u Crvenoj zvezdi?

- Nemam ugovor, ali vodimo pregovore i ne znam još šta će biti - objasnio je Perperoglu.

Dakle, treba očekivati da u narednim nedeljama konačno saznamo da li će Zvezdin X faktor za važne utakmice produžiti saradnju sa klubom s Malog Kalemegdana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.