ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ PROFITIRAO: Virtus dobio specijalnu pozivnicu od Bertomeua!
Aleksandar Đorđević, Foto: AP/Olivier Matthys

POZNATI UČESNICI

ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ PROFITIRAO: Virtus dobio specijalnu pozivnicu od Bertomeua!

Srpska košarkaška javnost takođe sa nestrpljenjem očekuje taj datum

Objavljeno:

Sitno se broji do 27. juna kada se očekuje da iz Barselone dođe zvanično saopštenje u kome će se obelodaniti koji su timovi dobili specijalnu pozivnicu za Evroligu i Evrokup naredne sezone.

Srpska košarkaška javnost takođe sa nestrpljenjem očekuje taj datum, jer će se tada saznati da li će i Partizan zajedno sa Crvenom zvezdom učestvovati u elitnom takmičenju iako već postoje informacije da će "vajld kard" dobiti Zenit iz Sankt Peterburga.

27. juna biće poznato da li će Dobrić i Zagorac voditi bitke i u Evroligi
27. juna biće poznato da li će Dobrić i Zagorac voditi bitke i u Evroligi foto: Starsport©

Što se tiče Evrokupa, dobro upućeni izvori iz Španije javljaju da će specijalne pozivnice dobiti Breša, Darušafaka i osvajač FIBA Lige šampiona Virtus iz Bolonje koju sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević. Rasplet za bivšeg prvaka Evrope je bio očekivan pošto je bilo jasno da bolonjski tim neće braniti trofej u FIBA takmičenju zbog čega se podigla velika prašina u Italiji.

Breša je prošle sezone igrala Evrokup u grupi sa crveno-belima, a turska Darušafaka je igrala u Evroligi kao osvajač Evrokupa, ali se nije proslavila u borbama sa elitnim evropskim klubovima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.