FILIP ČOVIĆ DEBITUJE U EVROLIGI: Biće teže nego ove sezone!
Filip Čović, Foto: Starsport©

ODMOR PA IZAZOVI

FILIP ČOVIĆ DEBITUJE U EVROLIGI: Biće teže nego ove sezone!

On je bio jedna od važnih karika u završnicama ABA lige i Superlige Srbije koje su crveno-beli osvojili

Objavljeno:

Plejmejker Crvene zvezde Filip Čović potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa crveno-belima i na Malom Kalemegdanu ostaće do 2021. godine.

On je bio jedna od važnih karika u završnicama ABA lige i Superlige Srbije koje su crveno-beli osvojili. Posle odmora slede novi izazovi.

- Iza nas je veoma teška sezona, ali uspešna i svima nam je drago zbog toga, jer smo ispunili ciljeve, skoro sve koje smo zacrtali i koji su bili planirani. Ono što će biti poseban izazov je Evroliga, koju ću prvi put lično igrati, najjače takmičenje u Evropi, i jasno je da će biti još teže nego što je bilo ove sezone. Ipak, nadam se da ćemo ostvariti makar deo uspeha iz ove upravo završene sezone u kojoj smo osvojili tri trofeja - rekao je Filip Čović.

U sezoni 2019/20, Crvena zvezda će odigrati preko 80 zvaničnih utakmica u Evroligi, ABA ligi i Superligi Srbije, a očekivanja Delija su velika.

- Iskreno, o tome ni ne razmišljam još, prvo da se odmorimo i dobro spremimo, ali napori će biti veliki. Nove dve ekipe u Evroligi, veći broj utakmica, ABA liga sigurno jača nego ove godine, sve će to iziskivati velike napore i mnogo izazova. Ali zaista verujem da možemo da ponovimo uspeh iz prošle sezone i napravimo još nešto dodatno. Ali, moramo da se dobro spremimo, imamo dovoljno vremena… Što se mene lično tiče, drago mi je zbog novog ugovora, srećan sam na prvom mestu i zadovoljan zbog svega što smo napravili svi u prošloj sezoni, i radujem se početku priprema za novu - dodao je plej crveno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.