SRBIN JE BOMBA LETA U NBA: Hjuston ozbiljno zagrizao za srpskog košarkaša! Mesecima ga već prate!
Stefan Jović je na radaru Hjustona, Foto: Marina Lopičić

Niko to nije znao

SRBIN JE BOMBA LETA U NBA: Hjuston ozbiljno zagrizao za srpskog košarkaša! Mesecima ga već prate!

To bi mogao da bude jedan od najneočekivanijih transfera u NBA

Objavljeno:

Potencijalna košarkaška transfer bomba mogla bi da eksplodira ovog leta u Srbiji, Evropi i Americi. Stefan Jović je meta Hjustona!

Reprezentativni plejmejker Srbije nalazi se već duže vreme na radaru kluba iz Teksasa koji ozbiljno razmišlja o njegovom angažovanju saznaje portal "Basketball sphere".

Stefan Jović bi mogao u NBA
Stefan Jović bi mogao u NBAfoto: EPA

Glavni ljudi iz Roketsa već izvesno vreme se bave dubokom analizom igre rođenog Nišlije koji oduševljava pre svega svojim organizatorskim sposobnostima i nesebičnom stilu igre.

Ujedno, "Mozzart sport" javlja i da je Jovićev bivši klub, Crvena zvezda, iskazao veliku želju da ga vrati i da ga postavi za lidera nove ekipe koja se od sledeće sezone vraća u Evroligu.

Crveno-beli bi ponudili svom bivšem igraču dvogodišnji ugovor, ali on nije siguran da je pravi korak povratak u Srbiju, bez obzira što je veliki navijač kluba, pošto se nalazi pred potencijalnim transferom karijere.

Stefana Jovića želi i Crvena zvezda
Stefana Jovića želi i Crvena zvezdafoto: Marina Lopičić

Takođe je za njega i dalje zainteresovan Makabi iz Tel Aviva, iako je pre nekoliko dana angažovao Jovićevog bivšeg saigrača iz Zvezde, Nejta Voltersa.

Srpskom reprezentativcu je ugovor sa Bajernom istekao odmah posle osvajanja šampionske titule, a nije nikakva tajna da bi u Bavarskoj želeli da on ostane, s obzirom na ogroman doprinos uspesima u poslednje dve godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.