VAŽAN POTPIS PRED EVROLIGU: Zvezda završila verovatno i najvažniji posao u sezoni!
Branko Lazić prima trofej od Vlaste Velisavljevića, Foto: Starsport©

LEPE VESTI SA MALOG KALEMEGDANA

VAŽAN POTPIS PRED EVROLIGU: Zvezda završila verovatno i najvažniji posao u sezoni!

- Velika nam je čast i zadovoljstvo - rekao je direktor kluba Filip Sunturlić

Objavljeno:

Kapiten KK Crvena zvezda Branko Lazić potpisao je u ponedeljak novi trogodišnji ugovor sa crveno-belima. Na Malom Kalemegdanu ostaje do 2022. godine!

Rekorder po broju odigranih utakmica u crveno-belom dresu i broju osvojenih trofeja (četiri ABA lige, pet državnih šampionata, četiri Kupa Radivoja Koraća i Superkup ABA lige) tako nastavlja svoju karijeru u crveno-belom dresu u kome od 2011. godine ispisuje najsvetlije stranice istorije našeg kluba.

Branko Lazić (30 godina, 197cm) kao jedan od najboljih defanzivaca u Evropi tokom prethodnih osam sezona u Crvenoj zvezdi postao i jedan od stubova napretka, kao i kasnijih uspeha kluba. Osim regionalnih i domaćih trofeja, uspeha u Evrokupu i Evroligi, jedan je od najomiljenijih igrača milionske armije navijača Crvene zvezde od kojih je dobio i nadimak „ministar odbrane" zbog ogromnog i beskompromisnog požrtvovanja na terenu, ali i poštovanja i odnosa kluba.

Ilija Belošević i Branko Lazić
Ilija Belošević i Branko Lazić foto: Starsport©

Kapiten je ove sezone predvodio prvi tim KK Crvena zvezda kao kapiten do tri trofeja. Kao važan temelj daljeg napretka kluba, Branko Lazić ostaje tamo gde mu je i mesto – u Crvenoj zvezdi koja je postala njegova druga kuća, a ona će to i ostati po završetku njegove igračke karijere. Direktor Crvene zvezde mts Filip Sunturlić ponosno je govorio nakon produžetka saradnje sa kapitenom Brankom Lazićem:

- Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo produžili ugovor sa Brankom Lazićem. Njegovo ime vezuje se za stabilnost kluba i trofeje koje smo zajedno osvajali prethodnih sezona, a bilo ih je zaista mnogo. Sada smo ponovo u Evroligi, imamo obavezu da nastavimo u istom ritmu, a ostanak kapitena je jedan od koraka u tom pravcu - istakao je Sunturlić.

KK Crvena zvezda mts nakon novih ugovora Bilija Berona i Branka Lazića, nastavlja dalje aktivno da se priprema za novu sezonu, a o svim daljim potezima klub će obaveštavati javnost isključivo na klupskom sajtu i društvenim mrežama KK Crvena zvezda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.