NBA SUPERSTAROVI NA BOGDANOVOM KAMPU: Uživanje je gledati Jokića, Vučevića, Bogdanovića dok podučavaju klince!
Kamp Bogdana Bogdanovića, Foto: Espreso.co.rs

KAMP BOGDANA BOGDANOVIĆA

NBA SUPERSTAROVI NA BOGDANOVOM KAMPU: Uživanje je gledati Jokića, Vučevića, Bogdanovića dok podučavaju klince!

Kamp će biti održan na Kalemegdanu trajaće tri dana, od 21. do 23. juna

Objavljeno:
Uroš Marjanović

Košarkaš Sakramenta Bogdan Bogdanović treću uzastopnu godinu organizuje kamp za dečake i devojčice od 13 do 17 godina.

Kamp će biti održan na Kalemegdanu trajaće tri dana, od 21. do 23. juna, a kao instruktori su došle brojni igrači sa naših prostora koji nastupaju u NBA ligi i evropskim timovima.

Mladi košarkaši i košarkašice će imati priliku da nešto novo nauče od Nikole Jokića, Nikole Vučevića, Vladimira Štimca, Nemanje Nedovića, Marija Nakića, Novice Veličkovića i Radeta Zagorca.

Publika je solidno popunila tribine na Kalemegdanu, a u subotu je mogla da uživa u takmičenju u šutiranju trojki i skil čelendžu u kojima se okušalo oko 70 dečaka i devojčica.

- Trudimo se da to bude što bolje i po kvantitetu i po kvalitetu. Poenta je ista kao i svake godine, da ostane ovo u što dužem sećanju, da služi za motivaciju u budućnosti. Da uživaju u ovome. Veliko je zadovoljstvo klincima da vide naše igrače, da vide kako se družimo. To je prvenstveno zbog njih - rekao je Bogdan Bogdanović.

1 / 12 Foto: Espreso.co.rs

Ne postavlja se pitanje da li znači podrška kolega.

- Naravno da mi znači, to je i suština ovog okupljanja. I oni sami znaju koliko je važno klincima kada se pojave i kada ih vide. Zajedno smo jači i stvarno je tako. Zahvalio bih se i njima ovom prilikom - dodao je as Sakramenta.

Kamp iz godine i godine izgleda sve bolje i bolje.

- Stvarno napredujemo, svi koji mi pomažu, i Najki i sestra i porodica koji mi pomažu. Gledamo da budemo što noviji i moderniji. Prve godine smo dobili pohvale, a sve smo organizovali u 15 dana. Sada smo sve napravili, i fan zonu i za novinare. Da vide deca kako izgleda ponašanje i prema novinarima, publici, da nije košarka samo na prvom mestu - zaključio je Bogdan Bogdanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.