BITADZE DOŽIVEO VELIKU NEPRIJATNOST PRED NBA DRAFT: Novinari ga ponizili, ali je usledila moćna poruka Dvejna Vejda
Goga Bitadze, Foto: EPA/Boris Pejovic

fotka dana

BITADZE DOŽIVEO VELIKU NEPRIJATNOST PRED NBA DRAFT: Novinari ga ponizili, ali je usledila moćna poruka Dvejna Vejda

Javio se i Drejmond Grin

Objavljeno:

Doskorašnji košarkaš Budućnosti Goga Bitadze doživeo je veliku neprijatnost na ovogodišnjem NBA drafta.

Bitadze je otputovao u Ameriku kao jedan od najvećih talenata, ali se to ne može meriti sa reputacijom koju već sada ima 18-godišnji Zajon Vilijamson.

Gruzijac je imao tu nesreću da u danu koji je bio rezervisan za medije i razgovore sa američkim novinarima sedi upravo pored Zajona.

Superzvezda Djuka je privukla pažnju svih novinara, snimatelja i fotografa, dok je Goga samo sedeo besposleno i gledao kako Zajon odgovara na pitanja kojima se nije nazirao kraj.

Fotografija je postala veoma popularna na društvenim medijima i izazvala je dosta pažnje javnosti, pa se ispostavilo da će ovo čak imati pozitivan efekat na Bitadzea - sada se više priča o njemu, a ima već poziv da tokom drafta u četvrtak sedi u zelenoj sobi, gde mesto dobijaju samo igrači koji se najčešće biraju u ranoj fazi prve runde.

- Ovo me samo čini više gladnim i skromnim, kad vidim kako ovaj momak dobija pažnju. Znam da je odličan, možda i najbolji, ali mi to ne smeta. Imao sam ljude koji su dolazili i postavljali mi pitanja, pa mi ovo ne smeta. Sve je u redu i uzbuđen sam zbog svega što sada doživljavam - istakao Jje Bitadze.

Pored toga, dobio je i motivacione poruke dve velike NBA zvezde. Drejmond Grin i Dvejn Vejd su poslali jake poruke Gogi Bitadzeu.

- Trebalo bi da urami ovu sliku... da je gleda svaki dan i da melje - bila je poruka Grina, Vejd je poručio Gogi da ovo iskoristi kao "gorivo".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.