VUČIĆ NAJAVIO OBNOVU HRAMA KOŠARKE: Vruće im je? Kao da su ranije igrali u Medison Skver Gardenu!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

PREDSEDNIK O OBNOVI HALE PIONIR

VUČIĆ NAJAVIO OBNOVU HRAMA KOŠARKE: Vruće im je? Kao da su ranije igrali u Medison Skver Gardenu!

Tokom finalne serije Superlige Srbije u kojoj su se za šampionsku titulu borili Partizan i Crvena zvezda, igrači i stručni štabovi timova su se žalili na visoku temperaturu

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će već koliko sutra ili narednih dana početi obnova hale "Pionir".

Tokom finalne serije Superlige Srbije u kojoj su se za šampionsku titulu borili Partizan i Crvena zvezda, igrači i stručni štabovi timova su se žalili na visoku temperaturu, dok je tokom četvrtog meča krov počeo da prokišnjava posle udara groma.

Predsednik Srbije je rekao da kada hram košarke bude obnovljen da više neće prokišnjavati, niti će biti vrućina, pošto je vlast izgleda kriva i za to, jer "izgleda da ranije nije bila vrućina leti, nego je bilo hladno".

- Pošto su igrali, izgleda, u Boston gardenu i Medison skver gardenu... Ali, ljudi vide ko gradi i kako se plate i penzije povećavaju. U laži su kratke noge i to se uvek vrati onima koji misle da lažima misle da steknu neki politički poen - bio je odgovor Aleksandra Vučića na pitanje novinara da li očekuje da će ga opozicija okriviti i za udar groma i prokišnjavanje hale.

Takođe je najavio da će hala Pionir biti obnovljena.

- Sve što opozicija nije uradila, mi ćemo da uradimo. Pa, valjda ubuduće neće grom da udara. To što rade je najgora vrsta licemerja - dodao je predsednik Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.