BERON NAPRAVIO KORAKE I U PRETPOSLEDNJEM NAPADU! Oba napada za titulu Zvezde bila neregularna! Evo dokaza!
Bili Beron je napravio korake izgleda i u pretposlednjem napadu Zvezde, Foto: Printscreen/Youtube

I tu se desio previd

BERON NAPRAVIO KORAKE I U PRETPOSLEDNJEM NAPADU! Oba napada za titulu Zvezde bila neregularna! Evo dokaza!

Američki košarkaš je u dva poslednja napada crveno-belih na meču pravio grešku u koracima što sudije nisu videle, makar tako pokazuju snimci

Objavljeno: 10:08h

Rasprave o koracima Bilija Berona prilikom postizanja pobedničkog koša za titulu u KLS i dalje traju, a sada se na društvenim mrežama pojavio i još jedan momenat sa meča koji se smatra neregularnim.

Naime, Crvena zvezda je pobedila Partizan u četvrtom meču finala plej-ofa i tako došla do ukupnog trijumfa od 3:1 u borbi za šampionski pehar KLS.

Međutim, koš američkog beka u poslednjoj sekundi koji je presudio pobednika je u stvari bio neregularan jer je napravio grešku u koracima koju su sudije previdele i nisu je dosudile.

Ali, to nije jedina greška u koracima koju je Amerikanac napravio na ovom meču i koja nije dosuđena, ako je suditi po snimcima koje dele navijači Partizana na društvenim mrežama.

Beron je grešku u koracima napravio i prilikom napada pre toga, odnosno u pretposlednjem napadu Zvezde kada je poentirao uz faul Radeta Zagorca, pa je dobio dodatno slobodno bacanje, što možete videti na 8:09 snimka.

Tako makar tvrde Grobari, a evo snimka i same te situacije, pa procenite da li u stvari dva poslednja napada Crvene zvezde nisu bila regularna.

Partizan je inače uložio žalbu odmah posle meča i zatražio poništenje utakmice, ali kako materijalne povrede pravila nije bilo, kaznu će snositi sudije, dok ishod neće biti promenjen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.