TOMIĆ NIJE ZA EUFORIJU: Trener Zvezde o koracima Bilija Berona, a posebno je nahvalio jednog igrača Zvezde!
Milan Tomić, Foto: Starsport©

O svemu što se dešavalo

TOMIĆ NIJE ZA EUFORIJU: Trener Zvezde o koracima Bilija Berona, a posebno je nahvalio jednog igrača Zvezde!

Trener crveno-belih istakao je da neće sada da govori o narednoj sezoni

Objavljeno: 23:18h

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da nema euforije posle osvojene titule jer trofeji iz ove treba da se ponove i sledeće sezone. - Za slavlje je dovoljan samo jedan dan. Osvojili smo ABA i to treba da uradimo opet sledeće godine. Tako je i sa Superkupom i sa domaćim prvenstvom. Samo je jedan dan dovoljan za proslavu, a sledeći da ponovo radimo. Nisam ja za euforiju - rekao je Tomić na konferenciji za novinare posle utakmice. Zvezda je osvojila petu vezanu, a ukupno 20. šampionsku titulu pobedom sa 3:1 u finalnoj seriji nad Partizanom. - Cilj je od početka sezone bila ABA liga, a osvojili smo i Superkup i ABA ligu i domaće prvenstvo, učinak nam je 100 odsto - kazao je trener Crvene zvezde.

Dodao je da nije video snimak poslednjeg napada svog tima i koraka Bilija Berona. Partizan je najavio žalbu. - Razmišljam onako kako sam od prvog dana. Ne bavim se suđenjem, to nije moj posao. Ja sam trener i samo to treba da radim. Nisam video snimak i ne mogu ništa da kažem - rekao je Tomić. Nije želeo da govori o narednoj sezoni, uz reči da "sam Bog zna šta će se desiti", a da će na osnovu svog iskustva raditi "dan po dan pa dokle Zvezda dogura".

Milan Tomić je pohvalio posebno Davidovca
Milan Tomić je pohvalio posebno Davidovcafoto: Starsport©

Čestitao je svojim igračima i svima u klubu. - Svi igrači su verovali u pobedu, nisu pali ni psihički ni fizički. Postoji ljubav i od domaćih i stranih igrača, a na kraju dođe uspeh. Partizan je vodio, a nije nam pala borbenost. Igrači su verovali da mogu da dobiju. Imali smo mnogo problema na poziciji pet, čestitam posebno Davidovcu jer je igrao na četiri pozicije, izneo je veliki teret. Svako je imao svoj doprinos - rekao je Tomić. Trener Zvezde je kritikovao uslove u hali "Aleksandar Nikolić" tokom cele finalne serije, ali je dodao da je tako kako jeste i da "mora da se igra, nema druge".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.