TRINKIJERI REBNUT PO DŽEPU SA 1000 DINARA: Najbizarnija kazna u istoriji srpske košarke!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

SMEŠNO

TRINKIJERI REBNUT PO DŽEPU SA 1000 DINARA: Najbizarnija kazna u istoriji srpske košarke!

Četvrta utakmica finalne serije plej-ofa igra se večeras od 18 časova

Objavljeno:

Direktor Košarkaške lige Srbije Leon Deleon izrekao je kazne zbog dešavanja na trećoj utakmici finalne serije plej-ofa, koja je odigrana u subotu.

Domaćin je bila Crvena zvezda, a Deleon je zbog propusta u organizaciji klubu sa Malog Kalemegdana izrekao najveću pojedinačnu kaznu u dosadašnjem toku finalne serije.

Zbog uvreda treneru Partizana Andrei Trinkijeriju na nacionalnoj osnovi, koje su ponovljene, zbog pljuvanja sudija i pražnjenja dela prvog reda pored terena, zbog ubacivanja tvrdih predmeta na parket, a posebno na igrače Partizana po završetku utakmice, kao i zbog paljenja baklje na tribinama, Crvena zvezda je kažnjena sa 180.000 dinara.

Andrea Trinkijeri
Andrea Trinkijeri foto: Espreso.co.rs

Podsetimo, Partizan je zbog sličnih incidenata na drugoj utakmici finala kažnjen sa 108.000 dinara, dok je Zvezda zbog propusta u organizaciji prve utakmice kažnjena sa 84.000 dinara.

Deleon je zbog tehničke greške kaznio košarkaša Partizana Radeta Zagorca sa 6.000 dinara. Isti iznos u kasu lige uplatiće i trener Crvene zvezde Milan Tomić zbog toga što je na konferenciju za novinare došao u majici, dok je nešto blaži Deleon bio prema treneru Partizana.

Milan Tomić
Milan Tomić foto: Starsport©

Kako se navodi u saopštenju, Andrea Trinkijeri je kažnjen sa 1.000 dinara „zato što je na pres konferenciju došao u majici (neobičnoj i veoma svečanoj, ali ipak majici)“.

Četvrta utakmica finalne serije plej-ofa igra se večeras od 18 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.