ALEKSANDAR TRIFUNOVIĆ OTKRIO: Njegova izjava o Evroligi rastužiće Grobare!
Aleksandar Trifunović, Foto: Saša Pavlić Koky

NIŠTA OD ELITE?

ALEKSANDAR TRIFUNOVIĆ OTKRIO: Njegova izjava o Evroligi rastužiće Grobare!

Konkurencija je i više nego žestoka pošto su zahteve, osim crno-belih, podneli i Cedevita Olimpija, Zenit, Uniks, Darušafaka

Objavljeno:

Možda više od finala Superlige Srbije, Grobare više zanima kome će Evroliga dodeliti specijalnu pozivnicu za narednu sezonu.

Konkurencija je i više nego žestoka pošto su zahteve, osim crno-belih, podneli i Cedevita Olimpija, Zenit, Uniks, Darušafaka. O tome je pričao i bivši strateg Crvene zvezde, a sada trener Igokee Aleksandar Trifunović u gostovanju na Maxbetovoj radio emisiji "60 minuta sa Vladom i Acom".

- Mislim da specijalna pozivnica ide putem Rusije, putem severne prestonice. Ne kažem da je nemoguća misija da je dobije Partizan. Ako se desi, to bi bilo fenomenalno. Ali ljudi moraju da se pomire sa time da evropska košarka ide u pravcu NBA, da su ekonomski faktori mnogo bitniji od drugih - rekao je Aleksandar Trifunović, prenosi maxbet.com.

Tako je strateg bosanskog kluba otkrio da će specijalnu pozivnicu dobiti Zenit čime će ruski klub postati, poslednji 18. učesnik Evrolige.

Neizbežna tema bila je i finalna serija Superlige u kojoj su crveno-beli poveli sa 2:1 u pobedama u nehumanim uslovima. Četvrta utakmica na programu je u ponedeljak.

- Zbog temperature treba dati kredita svim učesnicima finala. Uslovi nisu idealni. U košarkaškim pravilima postoji donja granica, da ne sme da se igra kada je temperatura ispod 15 stepeni, a nisam siguran da li postoji gornja. Ne bih se iznenadio nijednim rezultatom. Ne znam koliko ima snage kod Partizanovih igrača da vrate seriju na nerešeni rezultat, sada je prisutna i njihova publika. I ona igra ulogu u ovakvim mečevima. Zvezda će sigurno pokušati da završi sve u ponedeljak - dodao je Trifunović, a prenosi maxbet.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/maxbet.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.