VUJOŠEVIĆ ISKRITIKOVAO TRINKIJERIJA I GROBARE: A, tek kad čujete šta je rekao za Delije...
Duško Vujošević, Foto: Starsport©

uvek interesantan sagovornik

VUJOŠEVIĆ ISKRITIKOVAO TRINKIJERIJA I GROBARE: A, tek kad čujete šta je rekao za Delije...

Ustanite grobari i pevajte našu pesmu, na šta to više liči - zaključio je Vujošević.

Objavljeno:

Trojka Radeta Zagorca je izazvala euforiju kod navijača Partizana, svi su oduševljeni pobedom nad Crvenom zvezdom u drugoj utakmici finalne serije Košarkaške lige Srbije, ali legenda crno-belih Duško Vujošević spušta loptu i ukazuje na stvari koje zamera Andrei Trinkijeriju.

Gostujući na SOS kanalu, Vujošević je istakao šta mu se ne dopada u timu Partizana.

- Meni kada je Partizan u pitanju smeta što nijedan igrač nije razigran. Kada sam vodio ekipu i kada treba da se da jedan koš, onda sam, na primer, govorio pokojnom Bobanu Jankoviću „daj koš, daj gol - rekao je Vujošević i dodao:

- Partizan nema hijerarhiju. U svakom organizovanom timu treba da se zna ko je prvi, drugi, treći... U uređenoj ekipi prvi igrači uzmu na sebe da kreiraju u odlučujućim momentima, reše jedan na jedan, dva na dva, da oslobode neke od tih pratećih igrača. To Partizan nema i to je moja najveća zamerka - istakao je Vujošević.

Trofejni stručnjak se osvrnuo i na podelu navijača Partizana.

- Postoje podele i kod Zvezdinih navijača, ali kada njihov tim igra, svi su jedinstveni, prema spolja su jedna pesnica. A, mi ovde, šta to više predstavlja? Jedni pevaju jedne pesme, drugi druge, treći treće... Uspeli su da ih podele! Ustanite grobari i pevajte našu pesmu, na šta to više liči - zaključio je Vujošević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.