IDEMO U KINU DA POKAŽEMO DA SMO ZEMLJA KOŠARKE: Bobi Marjanović o paklenoj konkurenciji u reprezentaciji!
Foto: Starsport

jedva čeka

IDEMO U KINU DA POKAŽEMO DA SMO ZEMLJA KOŠARKE: Bobi Marjanović o paklenoj konkurenciji u reprezentaciji!

- Želimo borbu za finale, želimo šansu da igramo za zlato. Imamo velike ambicije, idemo u Kinu da još jednom pokažemo svima da smo jedan od najboljih timova na svetu - rekao je centar naše reprezentacije

Objavljeno: 20:30h

Boban Marjanović sa nestrpljenjem očekuje početak priprema za Mundobasket 2019, koji se od 31. avgusta do 15. septembra održava u Kini.ž

U razgovoru za sajt FIBA, centar Filadelfije je izrazio želju da se nađe među putnicima za Kinu, ali je naglasio da je konkurencija u reprezentaciji Srbije žestoka.

"Možemo da napravimo veoma dobar tim, boriću se da budem na spisku za Svetsko prvenstvo. Biće to velika borba, Srbija ima mnogo dobrih igrača, koji zaslužuju da se nađu među 12", rekao je Marjanović i dodao:

"Želimo borbu za finale, želimo šansu da igramo za zlato. Imamo velike ambicije, idemo u Kinu da još jednom pokažemo svima da smo jedan od najboljih timova na svetu. Srbija je zemlja košarke i želimo da učinimo ljude u Srbiji ponosnim. Imamo talenat i iskustvo i želimo da stignemo što dalje. Nadam se da će svi biti zdravi".

Srbija se nalazi u grupi D sa Italijom, Filipinima i Angolom, a reprezentativac Srbije ne želi da komentariše potencijalne rivale Srbije posle grupne faze.

"Ako želite da stignete daleko na Svetskom prvenstvu, morate da igrate dobro, a ne da predviđate sa kim biste mogli da se sastanete u sledećoj fazi. Morate da igrate na najvišem nivou. Nije bitno da li je protivnik najbolji tim na svetu ili ne, sve.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.