KEŠELJ NA UDARU ALBANSKIH NACIONALISTA: Odvratne uvrede i šovinističke poruke stižu na adresu košarkaša Zvezde!
Marko Kešelj je na meti Albanaca, Foto: Starsport©

terorišu mu društvene mreže

KEŠELJ NA UDARU ALBANSKIH NACIONALISTA: Odvratne uvrede i šovinističke poruke stižu na adresu košarkaša Zvezde!

Proslavljeni srpski košarkaški reprezentativci Marko Кešelj i Miroslav Raduljica, u saradnji sa humanitarnom organizacijom Srbi za Srbe, pokreću novu veliku humanitarnu akciju za izgradnju kuće socijalno ugrožene porodice Savić sa šestoro maloletne dece iz sela Кoretište na Кosovu i Metohiji

Objavljeno:

Marko Kešelj nakon što je obavestio javnost da će organizovati humanitarnu akciju za izgradnju kuće socijalno ugrožene porodice Savić na Kosovu i Metohiji postao je meta Albanaca na društvenim mrežama.

Košarkaša Crvene zvezde 'bomarduju' na Tviteru sa gnusnim uvredama i porukama kako je "Kosovo Albanija".

Kešelj nije ostao nem na ovakvu rekaciju albanskih nacionalista, pa je na svom Tviter nalogu obavestio sve pratioce šta mu stiže u inboks i koliko je mržnje upućeno na njegovu adresu samo zbog jedne lepe humanitarne akcije.

U cilju prikupljanja neophodnih sredstava za realizaciju projekta izgradnje i opremanja nove porodične kuće Savića, Marko Кešelj i Miroslav Raduljica organizuju veliko dobrotvorno veče u restoranu Life Active club, Trešnjinog cveta 1b na Novom Beogradu, 22. juna sa početkom od 19 i 30 časova, tokom kojeg će se prikupljati neophodna sredstva za novi dom porodice Savić.

Cena ulaznice je 12.000 dinara koja se može obezbediti kroz donaciju na račun Humanitarne organizacije Srbi za Srbe br. 160-279491-71, sa napomenom „Donatorsko veče za Saviće” ili na samom događaju. Pošto je broj mesta na donatorskoj večeri ograničen, svi koji žele da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji potrebno je izvrše rezervaciju putem elektronske pošte na organizacija@srbizasrbe.org ili putem telefona +381 64 175 7751 najkasnije do 15. juna

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.