KAZNE PONOVO PRŠTE: Trinkijeriju majica došla glave, Partizan zbog Grobara opet na tapetu!
Andrea Trinkijeri sa igračima, Foto: Starsport©

OPET

KAZNE PONOVO PRŠTE: Trinkijeriju majica došla glave, Partizan zbog Grobara opet na tapetu!

Crno-beli su savladali Crvenu zvezdu u nehumanim uslovima za igru

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri imao bio je srećan zbog pobede i besan zbog nekošarkaških stvari koje su pratile drugu utakmicu finala plej-ofa Superlige Srbije.

Crno-beli su savladali Crvenu zvezdu u nehumanim uslovima za igru, a italijanski stručnjak je grmeo na organizaciju tokom konferencije za medije na kojoj je došao u majici.

- Ako me liga kazni što nisam u košulji i sakou, ja ću njih da kaznim jer tamo ima 40 stepeni - besneo je Trinkijeri.

Posle ove izjave, rukovodstvo Košarkaške lige Srbije je poslalo zahvalnicu Italijanu u vidu novčane kazne. U kasu takmičenja, Trinkijeri će morati da uplati 6.000 dinara zbog neadekvatnog oblačenja na konferenciji za medije.

Direktor takmičenja Leon Deleon je kaznu obrazložio da je strateg Partizana na „pres konferenciju došao u majici“, čime su prekršene Propozicije takmičenja. U saopštenju je takođe navedeno da treneri mogu da skinu sako „kada je temperatura u hali preko 25 stepeni Celzijusa“, ali da „moraju da budu u pantalonama i košulji“.

Partizan će morati da plati i kaznu zbog nereda koje su izazvali navijači. Kazna za to delo je 108.000 dinara.

- Partizan se kažnjava novčanom kaznom od 108.000 dinara zbog toga što je u gledalištu upaljeno nekoliko baklji (što se ponavlja treći put) od kojih je jedna napravila dim koji se spustio do terena i zbog toga što su gledaoci polili deo terena tečnošću, pa je zbog brisanja utakmica prekinuta kratko vreme. Takođe su bacali na teren veoma veliki broj sitnih čvrstih predmeta - objašnjeno je u zvaničnom saopštenju.

Direktor takmičenja Leon Deleon je opomenuo finaliste da moraju da postave zaštitnu ogradu oko dela gde sudije proveravaju sporne odluke, kako ne bi bili ugroženi gađanjem od strane publike.

Kaznu od 6.000 dinara moraće da plati i centar crveno-belih Dušan Ristić zbog tehničke greške.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.