SRPSKI KOŠARKAŠI GRADE KUĆU ZA PORODICU NA KOSOVU: Kešelj i Raduljica pokrenuli veliku humanitarnu misiju!
Porodica Savić, Foto: Srbi za Srbe

Asovi za Srbe na Kosovu

SRPSKI KOŠARKAŠI GRADE KUĆU ZA PORODICU NA KOSOVU: Kešelj i Raduljica pokrenuli veliku humanitarnu misiju!

Porodica Savić živi u teškim materijalnim uslovima u selu Koretište na KiM

Objavljeno: 12.06.2019. 16:32h

Proslavljeni srpski košarkaški reprezentativci Marko Кešelj i Miroslav Raduljica, u saradnji sa humanitarnom organizacijom Srbi za Srbe, pokreću novu veliku humanitarnu akciju za izgradnju kuće socijalno ugrožene porodice Savić sa šestoro maloletne dece iz sela Кoretište na Кosovu i Metohiji.

Savići trenutno žive teškim materijalnim uslovima u velikoj porodičnoj zadruzi koja trenutno broji 32 člana. Hranu dobijaju iz eparhijske Narodne kuhinje, dok se trude da kroz poljoprivredu obezbede sebi druge osnovne potrebe i uslove za život.

Marko Kešelj
Marko Kešeljfoto: Starsport©

U cilju prikupljanja neophodnih sredstava za realizaciju projekta izgradnje i opremanja nove porodične kuće Savića, Marko Кešelj i Miroslav Raduljica organizuju veliko dobrotvorno veče u restoranu Life Active club, Trešnjinog cveta 1b na Novom Beogradu, 22. juna sa početkom od 19 i 30 časova, tokom kojeg će se prikupljati neophodna sredstva za novi dom porodice Savić.

Cena ulaznice je 12.000 dinara koja se može obezbediti kroz donaciju na račun Humanitarne organizacije Srbi za Srbe br. 160-279491-71, sa napomenom „Donatorsko veče za Saviće” ili na samom događaju. Pošto je broj mesta na donatorskoj večeri ograničen, svi koji žele da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji potrebno je izvrše rezervaciju putem elektronske pošte na organizacija@srbizasrbe.org ili putem telefona +381 64 175 7751 najkasnije do 15. juna.

Miroslav Raduljica
Miroslav Raduljicafoto: Starsport©

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe već punih 14 godina pruža pomoć za socijalno ugrožene porodice širom Balkana, tokom kojih je prikupila 3,5 miliona evra donacija i sa njima obezbedila vrednu materijalnu pomoć za više od 2,400 porodica, 12,000 dece, kao i pomoć za više desetina projekata koji su za cilj imali pomoć čitavim zajednicama.

 

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media