NEDOVIĆ SE LEČI DOK ČEKA OKUPLJANJE REPREZENTACIJE: Pronašao sam razlog čestih povreda! Ostajem u Milanu!
Nemanja Nedović, Foto: Adria Media TV

O SVEMU POMALO

NEDOVIĆ SE LEČI DOK ČEKA OKUPLJANJE REPREZENTACIJE: Pronašao sam razlog čestih povreda! Ostajem u Milanu!

U svečanoj loži hale "Pionir" našao se i bivši košarkaš crveno-belih Nemanja Nedović koji koristi priliku da se u Beogradu odmori i oporavi od povrede

Objavljeno:

Finalna serija košarkaške Superlige Srbije u kojoj se za titulu šampiona bore Crvena zvezda i Partizan privukla je veliku pažnju.

U svečanoj loži hale "Pionir" našao se i bivši košarkaš crveno-belih Nemanja Nedović koji koristi priliku da se u Beogradu odmori i oporavi od povrede koja mu tokom sezone nije dozvoljavala da prikaže sve što zna u dresu milanske Olimpije i kako bi se što pre .

- Dosta dobro i jedni i drugi šutiraju za tri poena, igra se lepa košarka. Očekujem da će biti sve tvrđa i ’ružnija’ košarka kako se serija bude bližila kraju, ali evo uživam. Verujem u pobedu Zvezde - bio je Nedovićev komentar prvog finalnog duela večitih rivala.

Povredu koja mu tokom sezone pravila probleme mora da sanira što pre kako bi se zdrav priključio pripremama reprezentacije za Mundobasket u Kini.

- Fokusiran sam na terapije i na oporavak. Negde 10 do 15 dana pred okupljanje ću početi da radim nešto, a ovo vreme ću iskoristiti da se maksimalno odmorim i resetujem, te da dočekam spremno okupljanje reprezentacije.

Reprezentativac Srbije je ove sezone često bio povređen, ali veruje da je uspeo sve da zaleči.

- Bilo je dosta problema, ali to je sve kretalo iz leđa. Ja sam tek krajem sezone pronašao razloge zbog čega se sve to dešavalo. Rešavam problem, rešavao sam ga i tokom sezone, ali kao što znate, jednostavno je bilo nemoguće i nije bilo dovoljno vremena, jer se igralo na svaka dva-tri dana. Uvek sam se vraćao nedelju dana ranije i to nije prijalo mom telu, ali šta je tu je. Radim ono što ja mogu da kontrolišem i što je do mene, za ostalo se nadam da će me sreća poslužiti - dodao je srpski košarkaš.

O nastavku karijere, Nedović nema dilemu - ostaće u Olimpiji iz Milana uprkos lošoj sezoni 2018/19.

- Imam ugovor na dve godine. Sledeća godina mi je poslednja u Milanu, tako da ostajem - dodao je Nedović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.