BERON NIJE POTPISAO NOVI UGOVOR: Amerikanac progovorio o ostanku u Zvezdi!
Bili Beron nije potvrdio da je potpisao novi ugovor sa Crvenom zvezdom, Foto: Adria Media TV

Nije baš obradovao Delije

BERON NIJE POTPISAO NOVI UGOVOR: Amerikanac progovorio o ostanku u Zvezdi!

On ističe i da će u drugom meču finala ključ biti u boljoj odbrani koju njegova ekipa mora da igra

Objavljeno: 10:27h
Uroš Marjanović

Usred prvog meča finala KLS između Crvene zvezde i Partizana stigla je radosna vest za navijače crveno-belih o tome da je Bili Beron potpisao novi ugovor i da ostaje i sledeće sezone u klubu.

Međutim, to izgleda i nije u potpunosti tačno, s obzirom na ono što je američki bek šuter izjavio posle utakmice i pobede nad večitim rivalom.

- Ništa nije zvanično. Sve što mogu da kažem je da ćemo tek videti - rekao je Beron, ali je jasno iz ovog njegovog odgovora da se pregovori vode i da bi vrlo lako i brzo moglo da dođe do dogovora.

Što se tiče same utakmice koja je bila neizvesna do samog kraja, Amerikanac ističe da je razumljivo da je njegova ekipa imala padove jer dugo nije imala takav takmičarski meč.

- Priželjkivali smo ovakvu utakmicu, odavno nismo imali takvog protivnika, tako da će nam dobro doći za nastavak serije. Imali smo dosta čvrstih duela, ali je sve to deo igre i drago mi je da smo na kraju izašli kao pobednici - rekao je Beron i dodao:

Bili Beron na meču Crvena zvezda - Partizan
Bili Beron na meču Crvena zvezda - Partizanfoto: Starsport©

- Neophodno je održavati formu na pravom nivou, imali smo dosta jakih treninga pet na pet u pauzi. Moramo istovremeno dosta da obratimo pažnju i na mentalitet i da se psihički dobro pripremimo za meč. Navijači su uvek tu iza nas, tako da to dosta pomaže u čitavoj priči.

U sledećem meču domaćin je Partizan, a američki košarkaš zna gde se krije ključ za "brejk".

- Moramo mnogo bolje da pristupimo u odbrani. Primili smo više od 90 poena, što je previše, moramo obratiti pažnju na skok i na odbranu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.