NEŠTO JE PUKLO U NOZI: A puklo je ono najgore! Kevin Durent godinu i po dana van terena?!
Kevin Durent je doživeo povredu Ahilove tetive, Foto: Printscreen/Twitter/@SportsCenter

Težak udarac za karijeru

NEŠTO JE PUKLO U NOZI: A puklo je ono najgore! Kevin Durent godinu i po dana van terena?!

Nema dileme je da je u pitanju Ahilova tetiva, a magnetna rezonanca će dati odgovor da li je pukla i koliko?!

Objavljeno:

Često se preveliki rizik ne pokaže kao dobra odluka, ali nekada je želja jednostavno jača po bilo koju cenu, a skupu cenu je sada platio Kevin Durent.

Jedan od najboljih košarkaša sveta odlučio je da se prerano vrati na teren kako bi pomogao svom Golden Stejtu da izbegne poraz u finalnoj seriji plej-ofa od Toronta i sačuva šansu za odbranu šampionskog prstena, ali to je bila izuzetno loša odluka.

Roviti Durent koji nije igrao još od 8. maja, pojavio se na parketu, odlično otvorio utakmicu i onda je sve stiglo na naplatu već u uvodnim momentima druge četvrtine.

Običan dribling sa promenom pravca bio je koban, igrač Voriorsa je samo pustio loptu, zastao, a onda se srušio na parket. Povreda je bila takva da je samo uz pomoć saigrača mogao da ode u svlačionici.

U sekundi je samo nešto puklo u njegovoj desnoj nozi, a prve prognoze i predviđanja kažu da "nije dobro". U pitanju je Ahilova tetiva, a ono što sve brine jeste da li je pukla. Prve prognoze kažu da jeste, ali će sve biti poznato posle snimka magnetnom rezonancom.

U prilog tome idu i fotografije i snimci na kojima se vidi kako napušta halu sa "čizmom" i na štakama.

Ukoliko se ispostavi kao istinita prognoza da je došlo do pucanja Ahilove tetive, moguće je da Durenta čeka oporavak duži od godinu dana što će umnogome ugroziti njegovu karijeru.

Posebno što njemu sada ističe ugovor sa Golden Stejtom i uveliko kruže priče da će potpisati za Njujork Nikse, međutim, ovakav razvoj događaja bi umnogome mogao da utiče na jedan od najiščekivanijih transfera u NBA.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.