TOMIĆ 'PECNUO' TRINKIJERIJA I PARTIZAN: To je njihov problem!
Milan Tomić i Boriša Simanić, Foto: Starsport©

POSLE POBEDE NA VEČITIM RIVALOM

TOMIĆ 'PECNUO' TRINKIJERIJA I PARTIZAN: To je njihov problem!

Crvena zvezda povela je sa 1-0 protiv Partizana, pošto je slavila sa 98:94

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić govorio je o utiscima posle pobede nad Partizanom u prvom meču finalne serije KLS-a.

- Uvek je najteža prva utakmica. Imali smo pritisak. Odigrali smo napadački kvalitetno, pogodili smo šuteve za tri poena i neki kontranapad. Finala ne mogu da idu na 95 poena. To sam rekao igračima. Ne smemo da dopustimo Partizanu da ubaci 94 - istakao je Tomić.

Davidovac je odigrao sjajan meč
Davidovac je odigrao sjajan mečfoto: Starsport©

Možda je meč bio interesantan publici sa strane, ali treneru crveno-belih očigledno nije.

- Imali smo kontrolu, ali ne možemo da igramo na fizičku snagu. Partizan je pogađao, imali su čak 26 poena u tranziciji. Čestitam igračima i publici koja nas je bodrila. Moramo mnogo bolje da igramo kako bi pobedili Partizan u sredu. Što se tiče gledanja utakmice, bila je odlična. Ipak, ja ne gledam utakmicu, ja je vodim. Voleo bih da smo odigrali bolju odbranu. Nismo nikada mogli da se oodvojimo. Imali smo 10 poena razlike, ali tada mora da se zapne u odbrani i da se napravi ta ključna razlike. Dajemo, pa primamo. To je kocka - smatra Tomić.

Tomić se osvrnuo na suđenje, koje se nije dopalo njegovom kolegi Andrei Trinkijeriju.

- Sudije nikada nisam pominjao, neću ni sada. Ako oni imaju komentar to je njihov problem. Ja sam video da je utakmica prošla u normalnim uslovima. Igrali smo i pred njihovim navijačima pa smo videli kako mi je sako izgledao - zaključio je Milan Tomić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.