PARTIZANOV TALENAT POTPISAO ZA NOVI KLUB: Kod crno-belih nema mesta za njega!
Nikola Tanasković (broj 10) napustio je Partizan, Foto: Starsport©

Prvo pojačanje

PARTIZANOV TALENAT POTPISAO ZA NOVI KLUB: Kod crno-belih nema mesta za njega!

Nekada "desetka" u Partizanu, sada će talenat i kvalitet dokazivati kod legende crno-belih

Objavljeno:

Bio je nada Partizana, ali će seniorski morati da se dokazuje u Mega Bemaksu. Nikola Tanasković je prvo pojačanje ekipe Dejana Milojevića za narednu sezonu.

Momak koji je prošao kroz mlađe kategorije crno-belih i stigao do seniorske ekipe, prethodne sezone se kalio u Mladosti iz Zemuna i OKK Beogradu, gde je bio prosleđen na dvojnu registraciju.

Nikola Tanasković je potpisao ugovor sa Megom
Nikola Tanasković je potpisao ugovor sa Megomfoto: Bcmegabasket.net

Ipak, u Partizanu i definitivno ne računaju na njega u budućnosti, pa će krilni centar u budućnosti nositi dres Mege.

- Srećan sam što sam dobio šansu da igram na ovom nivou i što mogu da radim i napredujem u sjajnim uslovima koje Mega ima. Željno iščekujem da počne sezona i da krenemo sa radom. Zahvalio bih se klubu na pruženoj prilici, uradiću sve što mogu da opravdam očekivanja - izjavio je Tanasković, a prenosi klupski sajt.

Nikola Tanasković je rođen 21. oktobra 1997. godine u Smederevskoj Palanci, visok je 205 centimetara i igra na poziciji krilnog centra. Seniorsku karijeru je započeo u Partizanu, odakle je na pozajmicama igrao za Spartak iz Subotice i Mladost iz Zemuna, da bi Superligu ove sezone odigrao za OKK Beograd, gde je u proseku beležio 9,3 poena i 4,6 skokova. Takođe, 2017. godine je nastupio za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina, na kome je u proseku imao 12,3 poena i 5m7 skokova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.