URNEBESNO! Nikola Jokić dobio ulogu u popularnoj američkoj seriji!
Nikola Jokić, Foto: Espreso.co.rs

otišao u glumce

URNEBESNO! Nikola Jokić dobio ulogu u popularnoj američkoj seriji!

Nikola Jokić našao se u popularnoj animiranoj seriji američkog "Bličer riporta".

Objavljeno: 12:08h

Taj američki medij već šest godina pravi parodiju na temu NBA lige i serije "Igra prestola", u kojoj se najvažnija događanja u NBA prate kroz izmišljeno srednjevekovno kraljevstvo "Igre prestola".

U najskorijoj epizodi, finalnoj šest sezone, glavni akter su Kevin Durent i Patrik Beverli, a omaleni plejmejker Klipersa pokušava da nagovori Kej Dija da dođe u Los Anđeles.

U nastavku epizode akcija se seli u "kuću Baksa", gde lik Erika Bledsoa pokušava da digne posrnule saigrače na noge, posle poraza u finalu Istoka, dok lik Nikole Mirotića misli da je možda najbolje da svi pokušaju testiraju ponude.

Na kraju serije pojavljuje se i lik našeg Nikole Jokića, koji je predstavljen kao "Džoker".

Ovaj "vitez kuće Nagetsa" nije uradio ono što svi na kraju epizoda učine, već je na duhovit način konstatovao da Denver i on nikada nisu ni pomenuti u ovom serijalu i sve zaključio rečima: "Šou je glup, nemojte da se pretplaćujete na njega".

Preporučujemo vam da odgledate celu epizodu, pogotovo ako ste fan NBA i "Igre prestola", a ukoliko želite da preskočite do dela u kojem je Nikolin lik prebacite na 7:43.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.