TEO I KRLE OPET ZAJEDNO NA TERENU: Igraće na oproštajnoj utakmici legende Budućnosti!
Krle i Teo u dresu reprezentacije, Foto: Dado Djilas

MNOGO MAJSTORA NA ISTOM MESTU

TEO I KRLE OPET ZAJEDNO NA TERENU: Igraće na oproštajnoj utakmici legende Budućnosti!

- Zakleti sam Partizanovac, mada sam najdraži koš u karijeri dao crno-belima - seća se Otaševič

Objavljeno:

Utakmicom protiv Partizana u poslednjem kolu KLS, Nikola Otašević, majstor presing igre koji je najveći trag ostavio u podgoričkoj Budućnosti, rekao je "zbogom" profesionalnom igranju košarke.

Kao 17-godišnjak postao je prvotimac KK Užice. Nosio je dresove Beopetrola, niškog Ergonoma, Zdravlja iz Lekovca, OKK, poljskog Anvila sa kojim je osvojio nacionalni kup i igrao Evrokup.

Iz Podgorice je otišao u Hemofarm i odigrao sezonu, narednu je počeo u užičkoj Slobodi pa prešao u MZT, odatle u valjevski Metalac. Opet kraća epizoda u Slobodi, pa Temišvar.

- Dolazak su potvrdili Miloš Teodosić, Nemanja Bjelica, Nenad Krstić, Nemanja Gordić, Vladimir Micov, Marko Simonović, Bojan Dubljević, Đorđe Gagić, Luka Mitrović. Nastupiće i moji Užičani Savko Stefanović, Dejan Janković, Ivan Kuburović, Dragan Ćitić, Petar Todosijević. Jednu ekipu vodiće Dejan Radonjić, a drugu Željko Lukajić - najavljuje Otašević spektakl u užičkoj hali.

Otašević u dresu valjevskog Metalca
Otašević u dresu valjevskog Metalca foto: Saša Pavlić Koky

Najdraži saigrači, sa kojima je ostao u najboljim odnosima, su mu Gordić, Micov i Mladen Jeremić.

- Zakleti sam Partizanovac, mada sam najdraži koš u karijeri dao crno-belima. U prepunom „Pioniru“ u prvom kolu ABA lige u sezoni 2010/2011 dao sam koš koji je odlučio utakmicu. Dogovor je bio da dodam loptu saigraču da šutne za tri, ali ja sam krenuo na Džavajia i preko njega pogodio. Jedino mi trener Radonjić, ljut što nisam ispoštovao akciju, nije čestitao - seća se Nikola Otašević.

Na poslednjoj utakmici koju je Sloboda odigrala pred svojim navijačima poklonio se publici, kleknuo i poljubio grb kluba na parketu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.