ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI: Lendejl se na dirljiv način oprostio od Partizana, a onda je obrisao poruku!
Džok Lendejl i Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

ŠTA SE DOGAĐA?

ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI: Lendejl se na dirljiv način oprostio od Partizana, a onda je obrisao poruku!

Slučaj australijskog centra poprima veoma interesantne razmere

Objavljeno:

Tokom proteklih nedelja, pojavila se informacija da Džok Lendejl karijeru nastavlja u Žalgirisu koji će Partizanu platiti obeštećenje, ali u izjavi za Espreso predsednik kluba Ostoja Mijailović to nije ni potvrdio, niti demantovao.

Ipak, posle toga se na društvenim mrežama oglasio sam košarkaš, koji je napisao, rekli bismo oproštajno pismo Partizanu i njegovim navijačima, jer se iz njega da zaključiti da više neće nositi crno-beli dres.

- Očigledno proširila se vest da je moja ruki sezona u seniorskoj košarci završena. Mnogo cenim što mi je Partizan pružio šansu da karijeru započnem u jednoj od najboljih sredina na svetu. Stekao sam neke prijatelje za sva vremena u ovom timu i imao sam privilegiju da igram pred jednima od najboljih navijača na svetu. Njihova energija je utakmice činila toliko intenzivnijim i uzbudljivijim svake večeri. Ne verujem da bih upola bio ovakav igrač bez podrške koju sam imao od saigrača, kluba i navijača. Zbog svega toga zahvaljujem se svakome ko ima bilo kakve veze sa Partizanom. Uvek ćete imati specijalno mesto u mom srcu. Vidimo se uskoro u Americi - poručio je Lendejl.

To je pisalo u poruci koja je sada obrisana sa Instagrama, a svi se pitaju da li je razlog nešto što se dogodilo u svlačionici ili možda činjenica da će Australijanac nastaviti da igra za crno-bele.

Bilo kako bilo, ostaje nam da vidimo epilog...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.