NAPRED, PLAVI: Srbija ima nove dresove - hoćemo li u njima opet biti šampioni sveta?
Novi dresovi košarkaške reprezentacije Srbije, Foto: Starsport©

PRED MUNDOBASKET I EVROPSKO PRVENSTVO ZA DAME

NAPRED, PLAVI: Srbija ima nove dresove - hoćemo li u njima opet biti šampioni sveta?

- Drago mi je što mogu da vam se svima obratim uoči Evropskog prvenstva za košarkašice čiji smo domaćini. To je obaveza. Pokazalo smo da umemo da organizujemo - rekao je Danilović

Objavljeno: 22:11h
Blažo Komnenić

Novi dres košarkaške reprezentacije Srbije predstavljen je u Beogradu, a prvi koji su imali priliku da ga u javnosti obuku bili su Bogdan Bogdanović i Sonja Petrović, naši dugogodišnji reprezentativci.

1 / 2 Foto: Espreso.co.rs

Učinjeno je to na prilično interesantan način, pošto su pored novih dresova, modeli iza Bogdana i Sonje nosili dresove iz prošlosti u kojima smo osvajali neku medalju.

Zvanicama na koktelu se obratio i predsednik nacionalnog saveza, Predrag Danilović.

- Napisali su mi neki govor ovde, slažem se... - počeo je Danilović uz osmeh, a zatim nastavio

POGLEDAJTE NJEGOVO OBRAĆANJE:

- Drago mi je što mogu da vam se svima obratim uoči Evropskog prvenstva za košarkašice čiji smo domaćini. To je obaveza. Pokazalo smo da umemo da organizujemo. Hvala Vladi Republike Srbije i Ministarstvu za sport. Naš cilj je da imamo tri tima na Olimpijskim igrama. Ako nas zdravlje posluži, u Kinu idemo u najjačem sastavu. Ja znam kako to izgleda - rekao je Danilović čije će reči, vezane za Mundobasket u Kini.

Podsetimo, muška košarkaška reprezentacija će u Kini igrati u grupi sa Italijom, Filipinima i Angolom, dok će dame u Beogradu biti domaćini Evropskog prvenstva, a u grupi će se sastati sa Belgijom, Rusijom i Belorusijom.

Hoće li plavi dresovi ponovo doneti zlato tamo gde pripada, videćemo... Jedno je sigurno, lepo je što opet možemo da vičemo "Napred, Plavi".

BONUS VIDEO:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.