NISAM HTEO DA IZIGRAVA JEDNOOKOG DŽEKA: Tomić otkrio šta je sa Beronom i Ristićem!
Milan Tomić, Foto: Starsport©

posle pobede

NISAM HTEO DA IZIGRAVA JEDNOOKOG DŽEKA: Tomić otkrio šta je sa Beronom i Ristićem!

- Mogu samo da čestitam mojim igračima i da kažem da imaju veliko srce. Svi do jednog - rekao je strateg crveno-belih

Objavljeno:

Crvena zvezda je savladala Mega Bemaks u drugoj utakmici polufinalne serije KLS lige i tako se plasirala u finale, gde eka boljeg iz duela Partizana i FMP-a.

Strateg crveno-belih bio je vidno zadovoljan nakon pobede svoje ekipe u hali Mega faktori u naselju Braće Jerković.

- Mogu samo da čestitam mojim igračima i da kažem da imaju veliko srce. Svi do jednog. Od prvog dana pričam da na svakom meču moraju da pokažu isti odnos prema igri. Znate koliko je to teško u ovakvim utakmicama i ovakvoj ligi? Svi su odmarali po mesec dana, a mi smo se 'šibali' u ABA ligi - rekao je Tomić i dodao:

- Svi su bili spremni, odradili cikluse, pre toga se odmorili... I eto, povredio se Beron, Ristić je povređen. Kažem, neki su imali mesec dana za odmor i rad. I zato moji igrači imaju veliko srce i stvarno su najbolji. To bih rekao i da smo izgubil.

Tomić je povalio protivnika.

- Mega je dobra ekipa. Oni su u proseku ubacivali 97 poena. Protiv nas je to bilo 75. Večeras su pogađali i spolja, ali kada je bilo najvažnije odigrali smo i odbranu i napad - objasnio je trener Zvezde.

Trener Crvene zvezde je otkrio kakve povrede imaju Ristić i Beron.

- Nije ništa ozbiljno kod Berona, mislim da će pauzirati dva dana. Ristić ima problem s okom. Lekari su rekli da može da igra, a on ne vidi na jedno oko. Dovelo se u pitanje to da mu se stavi neka zaštita na jedno oko, a da gleda samo s jednim. Ali, ja nisam to hteo. Da ne izigrava ovde jednookog Džeka - zaključio je Tomić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.