NEOČEKIVANA DRAMA U PIONIRU: Svi su mislili da će Zvezda zgaziti Megu, ali...
Bili Beron i Goga Bitadze, Foto: Starsport©

POLUFINALE SUPERLIGE, 1. meč

NEOČEKIVANA DRAMA U PIONIRU: Svi su mislili da će Zvezda zgaziti Megu, ali...

Utakmica kakvu, realno, niko nije očekivao. Niko, sem izabranika Dejana Milojevića

Objavljeno: 21:11h

Pravo neočekivano ludilo u Hali Pionir na prvom polufinalnom meču Superlige Srbije (Partizan i FMP igraju u ponedeljak u istoj hali).

Crvena zvezda je dočekala Mega Bemaks u meču za koji se očekivalo da bude lagan, kao i svi ove sezone, kada su crveno-beli lagano izlazili na kraj sa izabranicima Dejana Milojevića. Ali, bilo je sve, samo ne lagano.

Čak je Mega u ogromnom delu utakmice, sve do kraja treće četvrtine, imala i minimalnu prednost, ali je tada serijom Bilija Berona od 7:0 Zvezda uspela da povede sa +3.

U četvrtoj četvrtini su se crveno-beli malo konsolidovali, a konačan rezultat bio je 81:72 u korist aktuelnog šampiona, kako ove domaće, tako i ABA lige.

Bili Beron je sa 24 poena bio apsolutni heroj na ovoj utakmici malobrojnih Delija, a kao što smo već napisali, njegova serija bila je odsudna. Posle nje, Mega više nije uspevala da pređe u prednost, propustivši priliku kakvoj se gotovo niko, verovatno sem samih izabranika Dejana Milojevića, nije nadao ni u najluđim snovima.

Mega je slabo šutirala slobodna bacanja, a i popustila je pod pritiskom dobre odbrane crveno-belih na Gogi Bitadzeu u drugom poluvremenu. Centar Mege je tek u 35. minutu postigao svoje prve poene u nastavku.

Kej Si Rivers je dodao 17 poena, 14 Filip Čović. Sa druge strane, 20 poena postigao je Ašćerić, dok je Goga Bitadze zakazao sa svega 12.

Naredni meč na programu je u utorak, a domaćin je Mega.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.