OVO ZANIMA SVE DELIJE I GROBARE: Poznato je ko će imati prednost domaćeg terena u plej-ofu!
Ilustracija, Foto: Beta/Ivica Veselinov

KOŠARKAŠKA SUPERLIGA SRBIJE

OVO ZANIMA SVE DELIJE I GROBARE: Poznato je ko će imati prednost domaćeg terena u plej-ofu!

U plej-of domaćeg takmičenja plasirali su se Crvena zvezda i FMP iz grupe A, a Partizan i Mega Bemaks iz grupe B

Objavljeno:

Poznati su termini plej-ofa Superlige Srbije.

U plej-of domaćeg takmičenja plasirali su se Crvena zvezda i FMP iz grupe A, a Partizan i Mega Bemaks iz grupe B. Prvi polufinalni par čine crveno-beli i ekipa Dejana Milojevića, a crno-beli će se suočiti sa timom iz Železnika. Poznati su termini samo prve ddve utakmice, ali ne i majstorica ukoliko bude bilo potrebe za njima.

Crvena zvezda će dočekati Mega Bemaks u nedelju, 2. juna u 19 časova. Drugi meč ovih rivala zakazan je za 4. jun u 19 kada će domaćin biti Milojevićev tim. Partizan će FMP dočekati u ponedeljak, 3. juna u 18 časova, a utakmica u Železniku na programu je u sredu, 5. juna u 19 časova.

Košarkaši Crvene zvezde
Košarkaši Crvene zvezde foto: Starsport©

Osim termina plej-ofa, poznate su i kazne. Crno-beli će zbog dimnih bombi na tribinama morati da plate 24.000 dinara, a Dinamik će zbog semafora morati da izdvoji 12.000 dinara. Klub sa Dorćola je kažnjen sa još 12.000 i 18.000 dinara zbog tri tehničke greške koje su dodeljene klupi, Danilo Ostojić će morati da uplati 12.000 dinara zbog dve, a Dušan Beslać 6.000 zbog jedne. Kažnjena je i ekipa Novog Pazara. Košarkaš pazarskog tima Aleksej Nešović je kažnjen sa 18.000 i 24.000 dinara zbog treće i četvrte tehničke greške, a trener Oliver Popović je zbog tehničke greške kažnjen sa 6.000.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.