Simonović i Radonjić priznaju umor, ali se nadaju pobedi u Zagrebu!

aba liga plej-of

Simonović i Radonjić priznaju umor, ali se nadaju pobedi u Zagrebu!

Zvezda je pre šest dana dobila prvi meč posle produžetka, a u međuvremenu je savladala Unikahu u Malagi i širom otvorila vrata Top 16 faze Evrolige
Objavljeno:

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je danas da u revanš meču polufinala plej-ofa ABA lige protiv Cedevite očekuje još teži meč nego u Beogradu, ali da se nada uspehu. Zvezda je pre šest dana dobila prvi meč posle produžetka, a u međuvremenu je savladala Unikahu u Malagi i širom otvorila vrata Top 16 faze Evrolige.

Saša Pavlić Koky
- Očekuje nas najvažnija utakmica u sezoni, protivnik je izuzetno kvalitetan, prvi meč je rešavan na jednu loptu i sada očekujem još težu utakmicu. Stvarno smo premoreni, puno energije smo potrošili, ali nadam se da ćemo uspeti da iznesemo utakmicu jer je mnogo važna - izjavio je Simonović, junak trijumfa protiv Unikahe, za klupski sajt. Trener Dejan Radonjić otkrio je da je Tarens Kinzi i dalje "rovit", ali da će biti spreman da pomogne ekipi.
- Očekuje nas još jedan u nizu teških mečeva koje imamo u ovom periodu, utakmica sa Panatinaikosom, Cedevitom, Unikahom...Upravo zato smo došli ranije u Zagreb, kako bi se na pravi način pripremili na novo veliko iskušenje. Cedevita je u odličnoj formi, odigrali su izvanredno u Beogradu, takođe i meč u Istanbulu protiv Efesa. Znamo se jako dobro i za pobedu ćemo morati da odigramo jako kvalitetno - izjavio je Radonjić. Druga utakmica polufinala plej-ofa ABA lige između Cedevite i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.