RISTIĆ POKAZAO ŠTA ZNA: Zvezda na ubedljiv način završila ligaški deo prvenstva!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

kls

RISTIĆ POKAZAO ŠTA ZNA: Zvezda na ubedljiv način završila ligaški deo prvenstva!

A, sada počinje ono pravo

Objavljeno: 20:11h

Košarkaši Crvene zvezde su ligaški deo domaćeg prvenstva završili ubedljivom trijumfom protiv čačanskog Borca - 86:58

Gosti su u dvorani "Aleksandar Nikolić" parirali aktuelnom šampionu u prvih 20 minuta, ali su se crveno-beli u nastavku uozbiljili, pre svega u odbrani i lako stigli do desete pobede u Super ligi.

Zvezda, koju zbog bolesti danas nije vodio Milan Tomić, furiozno je počela meč i posle nepunih sedam minuta imala 12 poena prednosti (16:4). Završnica prve četvrtine je u potpunosti pripala Čačanima koji su predvođeni Kočovićem, Čarapićem i Radovanom Đokovićem, stigli do izjednačenja.

Borac je mučio crveno-bele i u drugoj deonici, vodio sa 31:35, a na veliki odmor se otišlo sa nerešenim rezultatom (37:37).

Odlična partija Dušana Ristića
Odlična partija Dušana Ristićafoto: Starsport©

U nastavku je Zvezda bila mnogo otresitija u odbrani, za nepunih osam minuta u trećoj četvrtini dozvolila je gostima samo četiri poena, a posle trojke Berona otišla je na dvocifreno vođstvo (51:41).

U takvom ritmu crveno-beli su odigrali do kraja utakmice, konstantno povečavali prednost i na kraju slavili sa 28 poena razlike.

Najefikasniji u Zvezdi bio je Dušan Ristić sa 16 poena i 9 skokova, po 14 poena postigli su Beron i Rivers, a Dobrić se zaustavio na 10 poena. Kod Čačana se istakao Kočović sa 15 poena, Čarapić je postigao 12, a Đoković 10.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.