TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ: Skupština ABA lige je odlučila da ništa nije odlučila!
Skupština ABA lige, Foto: Starsport©

NIŠTA NIJE USVOJENO

TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ: Skupština ABA lige je odlučila da ništa nije odlučila!

Osim što je odlučeno da se kazne predsednici Crvene zvezde i Budućnosti Nebojša Čović i Dragan Bokan sa po 10.000 evra, nije doneta nijedna druga odluka

Objavljeno: 20:21h

Završena je Skupština ABA lige u Banjaluci.

Osim što je odlučeno da se kazne predsednici Crvene zvezde i Budućnosti Nebojša Čović i Dragan Bokan sa po 10.000 evra, nije doneta nijedna druga odluka.

Kako piše portal srpskainfo.com, nijedan od zahteva klubova koji žele da uđu u takmičenje nije usvojen i o njima ć se raspravljati za 20 dana. Tu informaciju je potvrdio Igor Dodik, predsednik ABA lige i generalni menadžer Igokee.

Igor Dodik
Igor Dodik foto: Starsport©

- Za 20-ak dana imaćemo novo zasedanje Skupštine. Na sastanku menadžmentu nije produžen mandat. Ne znači da i ubuduće neko od tih ljudi neće biti u njemu, ali ćemo angažovati renomiranu agenciju i potražiti nove ljude. Usvojili smo dopune Disciplinskog pravilnika kako se ubuduće ne bi dešavalo nešto slično kao tokom finalne serije u poslednjoj sezoni. Što se tiče zahteva novih klubova nedostajala su neka dokumenta i o svemu ćemo da raspravljamo na narednom zasedanju – istakao je Dodik.

On je potvrdio kaznu od po 10.000 evra predsednicima Crvene zvezde i Budućnosti Nebojši Čoviću i Draganu Bokanu. Prvi čovek Podgoričana je tražio da se finalna serija poništi, ali od toga neće biti ništa, navodi portal srpskainfo.com.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/srpskainfo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.