POTPUNO IZNENAĐENJE: Jokićev otac otkrio za kog Večitog rivala navija cela Nikolina porodica!
Branislav Jokić prima nagradu u Nikolino ime, Foto: Starsport©

ZVEZDA ILI PARTIZAN, PITANJE JE SAD...

POTPUNO IZNENAĐENJE: Jokićev otac otkrio za kog Večitog rivala navija cela Nikolina porodica!

Osvrnuo se i na klub čiji je on predsednik - KK Džoker iz Sombora

Objavljeno: 09:44h

Nikola Jokić je ovih dana jedna od glavnih tema u srpskoj medijskoj sferi, ponajviše zbog iščekivanja njegovog odgovora hoće li igrati za reprezentaciju Srbije u Kini na leto.

Međutim, u intervjuu koji je za MOZZART Sport dao njegov otac Branislav, nije bilo ni govora o toj temi. Ipak, pričalo se o nečem drugom što bi moglo da interesuje našu javnost.

Nikola Jokić
Nikola Jokić foto: AP

Koji je klub koji vaša porodica nosi u srcu?

- Moja porodica po nekoj tradiciji navija za Crvenu zvezdu. Ali, pratim sve naše klubove, reprezentaciju. Naravno, gajim velike simpatije i prema Mega Bemaxu - istakao je Jokić senior.

Fudbalska sezona u Srbiji završava se večeras (19.00) i to derbijem u finalu Kupa! Kvota na pobedu Zvezde, samim tim i duplu krunu, je 1,90, dok je kvota na Partizan 3,90! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Partizan.

Iako za Zvezdu navija, verovatno najveću ljubav gaji prema svom klubu.

- Predsednik sam KK ‘Džoker’ iz Sombora. Igramo Drugu mušku regionalnu ligu Sever 1. Ono što je bitnije imamo zastupljene sve kategorije od ‘sportića’, uzrast šest, sedam godina do seniorskog sastava. U klubu je preko 200 dečaka.

Interesantno, pre dve godine se pojavila informacija da Nikola navija za Partizan, ali ako je suditi prema ovim rečima, ipak je cela familija Jokić naklonjena drugom "večitom" rivalu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.