KLIPERSI SE ODMAH POBUNILI: Ovo su najbolji defanzivci NBA lige!
Foto: Printscreen/Youtube

zvanično

KLIPERSI SE ODMAH POBUNILI: Ovo su najbolji defanzivci NBA lige!

Šta vi kažete?

Objavljeno: 22:32h

NBA liga je objavila listu najboljih defanzivaca lige za ovu godinu.

Čine je tri igrača sa istočne konferencije i dva sa zapadne, Baksi imaju dva predstavnika. MVP kandidat Janis Adetokumbo i njegov saigrač Erik Bledso su se našli u idealnoj defanzivnoj petorci, zatim bek Bostona Markus Smart, dok su predstavnici Zapada Adetokumbov rival u borbi za najprestižniju individualnu nagradu Pol Džordž, kao i centar Jute Džez Rudi Gober. Interesantno, na objavi NBA lige na društvenoj mreži "Instagram", komentar su ostavili LA Klipersi, koji su očigledno začuđeni jer se u idealnoj defanzivnoj petorci nije našao njihov košarkaš Patrik Beverli, koji je u sezoni za nama pokazao da pripada defanzivnoj eliti najjače košarkaške lige.

Congrats to the All-Defensive First-Team!

Објава коју дели NBA (@nba) дана

Poznata je i druga petorka, a nju čine: Džru Holidej (Nju Orleans), Klej Tompson (Golden Stejt), Kavaj Lenard (Toronto), Drejmond Grin (Golden Stejt) i Džoel Embid (Filadelfija).

Mnogi su iznenađeni odlukom i da Kavaj Lenard nije uspeo da završi u idealnoj petorci, čudi i izostanak Drejmonda Grina, mada su se obojica našli u drugoj defanzivnoj petorci NBA lige.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.