TAJ PROBLEM IMAJU SVI IGRAČI KOJI SE NE ZOVU NIKOLA JOKIĆ: Meloun traži da Srbin nauči da se ophodi prema sudijama!
Jokić i Meloun, Foto: AP

ispravno

TAJ PROBLEM IMAJU SVI IGRAČI KOJI SE NE ZOVU NIKOLA JOKIĆ: Meloun traži da Srbin nauči da se ophodi prema sudijama!

On se potom okrenuo igrama Nikole Jokića za koga smatra da još nije pokazao ni delić onoga što ume i zna, te da nas sledeće sezone očekuje pravi njegov bum

Objavljeno:

Majkl Meloun ostati na klupi Nagetsa i u sezoni koja dolazi, a Nikola Jokić i Džamal Marej će naredne godine ponovo pokušati da se domognu šampionskog prstena sa Denverom. I nema sumnje da ostali timovi treba da se pribojavaju.

Trener Denvera će pokušati da na igrama ove dvojice igrača izgradi stil koji će Nagetsi gajiti u narednoj sezoni.

- Pre svega, moram da istaknem da je Marej bio odličan u plej-ofu. Ono što sam kod njega jedino primetio je nekonzistentnost, ali to se javlja kod svih mladih igrača koji se ne zovu Nikola Jokić - šaljivo je izjavio Meloun.

Dodaje da će Džamal sigurno nastaviti da razvija igru u pravom smeru, te da će mu ovo leto dobro doći da se odmori i pripremi za sve ono što predstoji već od oktobra.

- Često sam pričao sa njim i opominjao ga da nije stvar u tome da na jednom meču treba postići preko 40 poena, a već na sledećem pasti ispod osam. Mora da shvati da je konzistentnost jako važna - podvukao je trener Nagetsa.

Meloun i Jokić
Meloun i Jokić foto: AP

On se potom okrenuo igrama Nikole Jokića za koga smatra da još nije pokazao ni delić onoga što ume i zna, te da nas sledeće sezone očekuje pravi njegov bum.

- Što se tiče Jokića, vidi se da je dosta radio na telu i kondiciji. Mislim da je ove sezone napravio gigantski korak napred kada govorimo o mentalnom pristupu i zrelosti koju pokazuje dok igra. Još uvek mora da nauči kako da se ophodi prema sudijama, ali to su stvari koje dolaze kroz godine. Sa isključivo košarkaškog gledišta, Jokić mi je pokazao da je dorastao izazov - rekao je Meloun.

Nikola Jokić
Nikola Jokić foto: AP

Jokićeve brojke u plej-ofu su zaista impozantne. Samo Šakil O'Nil, Dejvid Robinson, Hakim Olajdžuvon i Patrik Evingmogu da se porede sa našim košarkašem, kada je u pitanju prvi nastup u završnici NBA lige. Srpski košarkaš je prosečno beležio 25,1 poen po utakmici, uz čak 13 skokova i 8,4 podeljenih lopti, što je podatak za svako poštovanje.

Za kraj, Meloun je izjavio da nas od Džokera najbolje tek očekuje.

- Znam da će se nakon leta vratiti još jači i bolji. On to radi svake godine, tako da nemam razloga uopšte ni da sumnjam - zaključio je trener Denvera.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.