SRBIJA DOBIJA NOVO ČUDO, NAKIĆ ĆE IGRATI ZA ORLOVE: Rakočević razgovarao sa njim sat vremena i doneo lepe vesti!
Mario Nakić će uskoro saopštiti svoju odluku, Foto: Printscreen/Youtube/Sport Klub

odlično

SRBIJA DOBIJA NOVO ČUDO, NAKIĆ ĆE IGRATI ZA ORLOVE: Rakočević razgovarao sa njim sat vremena i doneo lepe vesti!

Iako mu je otac Ivo hrvatski državljanin, mladi član Real Madrida je ceo život proveo u Srbiji i najbliži je tome da odabere Orlove kao njegovu buduću reprezentaciju

Objavljeno: 15:05h

Igor Rakočević je potvrdio pisanje srpskih medija da bi talentovani Mario Nakić mogao da da nastupi za reprezentaciju Srbije.

Iako mu je otac Ivo hrvatski državljanin, mladi član Real Madrida je ceo život proveo u Srbiji i najbliži je tome da odabere Orlove kao njegovu buduću reprezentaciju-

- Upravo sam razgovarao sa Mariom sat vremena i on je najbliži odluci da igra za Srbiju! Ovde je odrastao i vezan je za našu zemlju. Svakako do 21 godine nema pravo da igra ni za jednu selekciju, osim za Srbiju po FIBA pravilima. Mario ovoga leta neće igrati ni za jednu reprezentaciju, već će biti fokusiran na unapređenje svoje igre, jer ga čeka, nadamo se, debi za prvi tim Reala. Nešto slično poput Luke Dončića - rekao je "Blicsport" Igor Rakočević, potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije zadužen za mlađe selekcije i zaključio:

- Dogovorili smo se da ga nećemo pritiskati, ali naravno da bismo voleli da ga vidimo u dresu Srbije u skorijoj budućnosti.

Igor Rakočević, bivši reprezentativac Jugoslavije i SCG
Igor Rakočević, bivši reprezentativac Jugoslavije i SCG foto: Saša Pavlić Koky

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.