REAL ODVEO NAJVEĆEG TALENTA PARTIZANA: Kraljevski klub novog Luku Dončića pronašao u Srbiji!
Ilija Milijašević (broj 5) odlazi u Real Madrid, Foto: Printscreen/Youtube/SerbiaHoop

Stopama Nakića i Dončića

REAL ODVEO NAJVEĆEG TALENTA PARTIZANA: Kraljevski klub novog Luku Dončića pronašao u Srbiji!

Crno-beli su ostali bez dečaka koji važi za trenutno najvećeg talenta srpske košarke

Objavljeno:

Real Madrid odvodi još jednog bisera srpske košarke. Pretalentovani plejmejker Partizana Ilija Miljašević krenuće stopama dve godine starijeg Marija Nakića i preseliće se u Madrid.

Reč je o 15-godišnjem dečaku koji je nedavno blistao na Prvenstvu Srbije za pionire, gde su crno-beli ubedljivo osvojili titulu šampiona.

On je već dugo bio na meti "kraljevskog kluba" koji je i pre dve godine pokušao da ga "uzme", ali tada nije došlo do dogovora. Sada, ipak, jeste.

Saigrači su se putem društvenih mreža već oprostili od njega i poželeli mu sreću u jednom od najvećih evropskih klubova.

Milijašević važi za trenutno najvećeg talenta srpske košarke.

Real tako nastavlja tradiciju uzimanja najtalentovanijih košarkaša iz regiona kao što je to učinio sa Lukom Dončićem, a kasnije i sa Mariom Nakićem, koji su obojica kao pioniri stigli u špansku prestonicu.

O Nakiću se ovih dana mnogo piše i priča jer je bio MVP juniorskog fajnal-ejta Evrolige gde je Realu doneo šampionsku titulu, a svi se bave time za koju će reprezentaciju da igra, pošto može da bira čak između tri države (Srbija, Hrvatska i Španija).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.