POTPUNI PREOKRET U SLUČAJU LENDEJL: Opet se oglasio Mijailović i razotkrio veliku prevaru koja se odigrala!
Džok Lendejl i Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

NIMALO LEP NAČIN DA SE DOVEDE IGRAČ

POTPUNI PREOKRET U SLUČAJU LENDEJL: Opet se oglasio Mijailović i razotkrio veliku prevaru koja se odigrala!

Da bi prešao u Žalgiris,

Objavljeno: 16:31h

Potpuni preokret u slučaju Džoka Lendejla i Žalgirisa, a razotkrio ga je predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

- Lendejl je sto odsto igrač Partizana. Dobio je, na lični zahtev, dozvolu da ode u Ameriku na 7 dana kako bi se lečio. To je odobreno. A kada je to objavljeno, u medijima se brzo pojavila vest da je on igrač Žalgirisa, kojem čak iz tog kluba žele dobrodošlicu. Ovo prvo što sam rekao je zapravo istina. Da li će on otići u Žalgiris ili neki drugi klub još uvek se ne zna - rekao je Mijailović za Telegraf.

Lendejl i Ostoja
Lendejl i Ostoja foto: Beta/Marina Lopičić

Vest o ovom odlasku nije obradovala navijače kojima je Australijanac prirastao za srce. Ipak, razloga za preveliko nezadovoljstvo nema jer je on još uvek Partizanov, a iako ode klub će dobro zaraditi, tvrdi Mijailović.

- On ima visoko obeštećenje koje je tri puta veće od njegovih godišnjih primanja. Samim tim, višestruko je veće od onoga što je Partizan za njega platio. Šta god da se desi, Partizan će biti u velikom plusu. Mi nismo donosili odluku da li ćemo ga prodavati. U ovom trenutku on nije slobodan igrač. On do kraja sezone ima obavezu da bude u klubu. Na kraju sezone može da ode uz veliko obeštećenje na koje on ima pravo da se pozove.

Suma o kojoj se radi je oko 300.000 evra. To je cifra koju će Žalgiris morati da plati u slučaju dogovora sa crno-belima. Za sada je poznato da jesu zainteresovani, ali ništa nije finalizirano, potvrđuje Mijailović.

- Lendejl još ništa nije potpisao. Za mesec dana on meže da bude Žalgirisov, ali kada se ispune klauzule i obaveze prema Partizanu koje nisu male. Mi smo na vezi sa Žalgirisom i ako se dogovorimo, daćemo svoje saopštenje po tom osnovu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.