GOTOVO JE, NEMA VIŠE NIKAKVIH SUMNJI: Javio se Džok Lendejl oproštajnom porukom Partizanu i Grobarima!
Džok Lendejl je napisao oproštajnu poruku Partizanu, Foto: Starsport©

Završio je boravak u partizanu

GOTOVO JE, NEMA VIŠE NIKAKVIH SUMNJI: Javio se Džok Lendejl oproštajnom porukom Partizanu i Grobarima!

Australijski centar neće nastupati u plej-ofu domaćeg prvenstva

Objavljeno:

Po svemu sudeći boravak Džoka Lendejla u Partizanu je završen.

Australijski centar je ranije završio sezonu usled povrede skočnog zgloba i neće igrati do kraja KLS za crno-bele, a u međuvremenu je otputovao u SAD na lečenje.

Međutim, sva je prilika da Grobari neće i sledeće godine gledati momka koji je brzo ušao u njihova srca, i koji je uostalom doneo onaj trofej Kupa Radivoja Koraća u Nišu, svojim slobodnim bacanjima.

Džok Lendejl nastavlja karijeru u nekom drugom klubu, verovatno Žalgirisu
Džok Lendejl nastavlja karijeru u nekom drugom klubu, verovatno Žalgirisufoto: Starsport©

Tokom dana se pojavila informacija da Lendejl karijeru nastavlja u Žalgirisu koji će Partizanu platiti obeštećenje, ali u izjavi za Espreso predsednik kluba Ostoja Mijailović to nije ni potvrdio, niti demantovao.

Ipak, sada se na društvenim mrežama oglasio sam košarkaš, koji je napisao, rekli bismo oproštajno pismo Partizanu i njegovim navijačima, jer se iz njega da zaključiti da više neće nositi crno-beli dres.

- Očigledno proširila se vest da je moja ruki sezona u seniorskoj košarci završena. Mnogo cenim što mi je Partizan pružio šansu da karijeru započnem u jednoj od najboljih sredina na svetu. Stekao sam neke prijatelje za sva vremena u ovom timu i imao sam privilegiju da igram pred jednima od najboljih navijača na svetu. Njihova energija je utakmice činila toliko intenzivnijim i uzbudljivijim svake večeri. Ne verujem da bih upola bio ovakav igrač bez podrške koju sam imao od saigrača, kluba i navijača. Zbog svega toga zahvaljujem se svakome ko ima bilo kakve veze sa Partizanom. Uvek ćete imati specijalno mesto u mom srcu. Vidimo se uskoro u Americi - poručio je Lendejl.

Iz ovih reči je jasno da se radi o oproštajnoj poruci.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.