TRINKIJERI PREDLAŽE KORENITE PROMENE U SRBIJI: Ovo je zemlja košarke, ali KLS bi morala da bude mnogo bolja!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

BEZ STRANACA?

TRINKIJERI PREDLAŽE KORENITE PROMENE U SRBIJI: Ovo je zemlja košarke, ali KLS bi morala da bude mnogo bolja!

- Format je loš. Ali nije loš zbog Tamiša, Novog Pazara. Već bi to trebalo malo pametnije organizovati - istakao je trener crno-belih

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri pozitivno je iznenađen načinom na koji su se klubovi iz unutrašnjosti Srbije nosili sa Partizanom, ali nije zadovoljan sistemom takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije, tzv. Superligi.

Italijanski stručnjak je posle pobede nad Tamišom izjavio da bi Košarkaška liga Srbije trabalo da pretrpi određene promene da bi potencijal domaćih igrača još više došao do izražaja.

- Ovo je zemlja košarke i ovoj zemlji Pančevo, Novi Pazar, Užice... su važni. Format je loš. Ali nije loš zbog Tamiša, Novog Pazara. Već bi to trebalo malo pametnije organizovati. U ovoj ligi igramo protiv ekipa koje znaju košarku. I ako nisi dovoljno fokusiran, dvojica igrača će biti otvorena u svakoj akciji. To je razlika između Srbije i drugih zemalja. Mislim da bi ova KLS mogla mnogo bolje, pametnije i efikasnije da se organizuje - rekao je Trinkijeri za Sportski žurnal.

Košarkaška liga Srbije
Košarkaška liga Srbije foto: Printscreen/Youtube

- Na primer, bez stranaca... Lupam! Ali da bude nešto. Poštujem kako ove ekipe igraju. I da idemo tamo gde su pune dvorane, to je samo dobro za košarku. Samo malo pametnija i efikasnija organizacija - dodao je...

Slažete li se vi sa rečima trenera crno-belih?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.