Zvezda menja halu pred duel sa Zlatiborom!
Milan Tomić, Foto: Beta/Branislav Božić

KOŠARKAŠKA SUPERLIGA SRBIJE

Zvezda menja halu pred duel sa Zlatiborom!

Meč je na programu u subotu u 17 časova, a zbog zauzetosti hale "Aleksandar Nikolić", crveno-beli će biti domaćini u Železniku

Objavljeno: 15:14h

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Zlatibor u sedmom kolu grupe A Superlige Srbije.

Meč je na programu u subotu u 17 časova, a zbog zauzetosti hale "Aleksandar Nikolić", crveno-beli će biti domaćini u Železniku. Ulaz će biti slobodan, a besplatne ulaznice će se deliti na blagajni dvorane od 15 časova

Bez obzira u kojoj je hali Crvena zvezda domaćin zahtevi koje Milan Tomić postavlja pred svoje izabranike isti pred svaki duel.

- Očekujem još jedan dobar meč našeg tima. Igramo u Železniku zbog zauzetosti hale "Aleksandar Nikolić", ali očekujem dobru podršku sa tribina, kao i dobru igru na terenu. Ponavljam se, ali je pred svaki meč zahtev u svlačionici isti, a maksimalna motivisanost, pridržavanje dogovora koje napravimo u pripremi utakmice i, naravno, na prvom mestu čvrsta odbrana iz koje stižu lakši poeni - rekao je Milan Tomić za sajt kluba.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Pred meč sa Zlatiborom, Tomić nema problema sa povređenim igračima pošto se Bili Beron se vratio u tim u utakmici sa Dunavom, dok je Dušan Ristić i pored povrede čela i arkade, koju je zaradio na treningu u ponedeljak, takođe igrao na prethodnoj utakmici.

- Kompletiramo se, svi igrači su u treningu i polako hvatamo ritam za ono što sledi, a to je završnica nacionalnog prvenstva - dodao je trener crveno-belih.

Bili Beron će biti na raspolaganju Tomiću
Bili Beron će biti na raspolaganju Tomiću foto: ABA liga

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić istakao je da "sve počinje iz odbrane".

- Samo uz čvrstu igru u odbrani, maksimalno zalaganje, put ka pobedi na koju svakako računamo i zbog plasmana na tabeli, biće nam znatno olakšan - rekao je Dobrić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.