AUUUU, KAKAV ĆE TO TANDEM BITI: Nikola Jokić dobija partnera iz snova sa kojim napada šampionski prsten!
Nikola Jokić bi mogao da dobije partnera iz snova, Foto: AP/John Leyba

BIĆE JOŠ BOLJI

AUUUU, KAKAV ĆE TO TANDEM BITI: Nikola Jokić dobija partnera iz snova sa kojim napada šampionski prsten!

Ekipa iz Kolorada je ove sezone završila na drugom mestu Zapadne konferencije

Objavljeno:

Denver Nagets za koji nastupa srpski centar Nikola Jokić je ove sezone u NBA ligi pokazala da nikome neće biti lak zalogaj ni naredne.

Ekipa iz Kolorada je ove sezone završila na drugom mestu Zapadne konferencije, a u polufinalu plej-ofa ju je zaustavio Portland posle majstorice. Osim Jokića, koji se istakao sjajnim partijama, odlični su bili i Džamal Marej, Geri Heris, Pol Milsap.

Ambicije Denvera bi mogle da porastu sledeće sezone posebno ako se u Kolorado preseli Entoni Dejvis. On je jedan od najboljih krilnih centara lige, sam je tokom sezone nosio tim Nju Orleansa, a u februaru je zatražio trejd iz Pelikansa. Najviše interesovanja za Obrvu su pokazali Los Anđeles Lejkersi, ali od Dejvisovog trejda u Grad anđela nije bilo ništa.

Na NBA draftu će Nju Orleans imati pravo da prvi izabere pojačanje za narednu sezonu i očekuje se da uzmu talentovanog igrača Djuka Zajona Vilijamsa koji igra na istoj poziciji kao i Dejvis. Prvi favorit da preuzme četvorku Pelikansa je upravo Denver koji bi Nju Orleansu ponudio Mareja i nekog od mlađih igrača kako bi sa Jokićem napravio ubitačan tandem sa kojim bi Grumenje moglo da bude jedan od favorita za šampionski prsten.

Entoni Dejvis u akciji
Entoni Dejvis u akciji foto: EPA/CJ Gunther

Međutim, Denveru u borbi za Dejvisa prete Boston Seltiksi, Njujork Niksi, Bruklin Netsi, Toronto, Filadelfija, Los Anđeles Lejkersi, Klipersi i Finiks Sansi od kojih su neki spremni da pošalju pola tima u Nju Orleans kako bi privoleli Obrvu da dođe u njihove redove.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.