TEODOSIĆ KONAČNO PROGOVORIO O JOKIĆU: Među nama godinama postoje dobri odnosi, ali neke stvari se ne rade javno!
Teo i Jokara na Olimpijskim igrama, Foto: Dado Đilas

KAPITEN IMA REČ

TEODOSIĆ KONAČNO PROGOVORIO O JOKIĆU: Među nama godinama postoje dobri odnosi, ali neke stvari se ne rade javno!

Bilo bi lepo da svi ove reči shvate baš onako kako treba da budu shvaćene.. Posebno pojedini košarkaši

Objavljeno:

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Miloš Teodosić se na otvaranju jednog butika u Beogradu obratio javnosti pred početak priprema za Mundobasket u Kini.

Teo dugo nije igrao košarku, pošto je bez kluba već nekoliko meseci, pa zato jedva čeka okupljanje reprezentacije koju da predvodi na Svetskom prvenstvu u Kini od 31. avgusta do 15. septembra.

- Pratim šta se dešava i vidim da će konkurencija na Mundobasketu biti ozbiljna. Sve reprezentacije se trude da dovedu najbolje što imaju, a verujem da će tako biti i sa nama. Već sam rekao, ali ponoviću - najvažnije je da svi budemo zdravi. Pred nama su dugačke i naporne pripreme i moramo da budemo pažljivi. Ako budemo kompletni onda možemo do medalje. Ne vidim zašto se to ne bi dogodilo - rekao je Teo za novinara SOS kanala Vladana Tegeltiju.

Nikola Jokić
Nikola Jokić foto: Printscreen/Twitter/@BleacherReport

Da bi Orlovi zaista bili kompletni Nikola Jokić, Nemanja Bjelica, Bogdan Bogdanović i Boban Marjanović moraće da se odazovu pozivu selektora Aleksandra Đorđevića. Teo kaže da će razgovarati sa svima, ali da od toga ne želi da pravi javnu predstavu za medije.

- Mislim da takve stvari ne bi trebalo da se rade javno i zato ih neću pozvati da se izjasne. U reprezentaciji godinama postoje odnosi između igrača koje svi poštujemo i koji su dobri. Sešćemo za isti sto i razgovaraćemo koliko bude potrebno, Mislim da svi žele da budemo kompletni i da se borimo za medalju. Ima još vremena i potrebno je samo da budemo strpljivi - dodao je 32-godišnji Teodosić u razgovoru sa poznatim košarkaškim novinarom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.