BILO JE ČUPAVO: Crvena zvezda preplivala Dunav!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

KOŠARKAŠKA SUPERLIGA SRBIJE

BILO JE ČUPAVO: Crvena zvezda preplivala Dunav!

Crvena zvezda je bila koncentrisanija u odbrani i tako neutralisala dalekometnu paljbu protivnika

Objavljeno: 22:08h

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su šestu pobedu u Superligi Srbije.

Izabranici Milana Tomića savladali su na gostovanju Dunav sa 91:65. Ekipa iz Banovaca je pokazala zube šampionu ABA lige, ali su crveno-beli uspeli da zbiju redove i naprave razliku koju su održali do kraja meča.

Odlične partije su pružili Dejan Davidovac koji je samo u prvoj četvrtini zabeležio 14 poena i Mohamed Faje koji je u drugoj deonici ubacio sedam poena u nizu i omogućio Crvenoj zvezdi dvocifrenu prednost.

Dejan Davidovac je pružio još jednu sjajnu partiju
Dejan Davidovac je pružio još jednu sjajnu partiju foto: Branislav Božić

Igrači Dunava su se oslanjali na šut za tri poena, ali je Crvena zvezda bila koncentrisanija u odbrani i tako neutralisala dalekometnu paljbu protivnika.

U drugom poluvremenu, crveno - beli su u nekoliko navrata vodili i po 20 poena, ali se domaći nisu predavali i pravili su poenterske serije što je učinilo utakmicu zanimljivom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Najefikasniji u pobedničkom timu je bio Davidovac sa 19 poena, uz pet skokova, pratio ga je Majkl Odžo sa 14 poena i 10 skokova. Dvocifreni su bili i Faje sa 11 i Ognjen Dobrić sa 10 poena.

U ekipi Dunava, najviše poena je upisao Srđan Ivić - 11, Nikola Kovačević je ubacio poen manje, dok su Nikola Šućov i Andrija Drašković ostali na po devet poena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.