TAJ JOKIĆ JE ZVER! IMPRESIONIRAN SAM! Mekolum sipao pohvale na račun srpskog centra!
Nikola Jokić i Si Džej Mekolum u duelu, Foto: AP

Oduševljen

TAJ JOKIĆ JE ZVER! IMPRESIONIRAN SAM! Mekolum sipao pohvale na račun srpskog centra!

Srpski centar je mnoge oduševio svojim igrama u plej-ofu

Objavljeno: 14:01h

Denver je eliminisan u polufinalu zapadne konferencije plej-ofa od Portlanda u majstorici.

Sedma, odlučujuća, utakmica u seriji je pripala Trejlblejzersima u Koloradu, zahvaljujući brutalnom drugom poluvremenu koje je odigrao Si Džej Mekolum.

Nikola Jokić se borio koliko je mogao, ali bez pomoći saigrača nije mogao sam.

Međutim, uspeo je da oduševi celokupnu košarkašku javnost svojim fantastičnim igrama tokom plej-ofa, a jedan od onih koji su ga javno hvalili jeste i rođeni brat Si Džeja Mekoluma, Erik Mekolum, koji igra za Uniks.

- Čoveče, taj Jokić je prava zver. Nisam imao pojma koliko je on poseban dok nisam odgledao ovu seriju, jer nisam gledao Denver sem kada su igrali sa Portlandom u regularnom delu sezone. Hladnokrvan je. Marej pravi dosta problema, takođe. Imao je lošu utakmicu, ali je odličan igrač. Impresioniran sam - napisao je brat heroja Portlanda.

Slične reči uporedio je i Si Džej Mekolum posle utakmice, koji kao i njegov brat smatra da je Jokić najbolji visoki igrač u NBA.

- Jokić je problem... On je čudovište. Skidam mu kapu. On je imao neverovatne serije u plej-ofu. Čuo sam da je preuzeo odgovornost za poraz, ali pričamo o tome da je to čovek koji je imao najbolji debitantski plej-of nastup, da ja znam. Skoro je imao tripl-dabl u proseku.

A kako i da ne bude oduševljen kada je Srbin u proseku u plej-ofu maltene beležio tripl-dabl učinak, a u poslednjem meču je upisao 29 poena, 13 skokova, 4 blokade i 2 asistencije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.