KOMPLETNA SRBIJA MOŽE DALEKO: Tek što je Jokić ispao iz plej-ofa, Teo i Bogdan se osvrnuli na Saletov poziv u Kinu!
Košarkaška reprezentacija Srbije, Foto: Profimedia

HOĆE LI SVI ČUTI OVE REČI?

KOMPLETNA SRBIJA MOŽE DALEKO: Tek što je Jokić ispao iz plej-ofa, Teo i Bogdan se osvrnuli na Saletov poziv u Kinu!

- Novi izazov za nas svakako, nadamo se dobrom rezultatu… Imamo dosta iskustva, ne treba stvarati neki dodatni pritisak, već ga imamo… Treba da odemo u Kinu u što jačem sastavu - poručili su kapiten i jedan od najboljih igrača

Objavljeno:

Reprezentativci Srbije, kapiten Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović, neformalno su danas posetili „Kuću košarke“ na poziv predsednika KSS Predraga Danilovića.

Naši asovi proveli su više od sat vremena u prijateljskom razgovoru sa prvim čovekom srpske košarke Danilovićem i generalnim sekretarom Dejanom Tomaševićem.

- Došli smo da se javimo da smo stigli, da se „upišemo“ prvi… - rekli su uz osmeh Teodosić i Bogdanović. – Da napravimo neki plan za letо…

Bogdanović se odmah osvrnuo na najveće planetarno takmičenje - Svetsko prvenstvo u Kini (31. avgust – 15. septembar 2019).

- Novi izazov za nas svakako, nadamo se dobrom rezultatu… Imamo dosta iskustva, ne treba stvarati neki dodatni pritisak, već ga imamo… Treba da odemo u Kinu u što jačem sastavu.

1 / 3 Foto: KSS

- Imamo dobru ekipu, naravno u slučaju da se svi odazovemo i da budemo zdravi. Imamo perspektivan i kvalitetan tim i otvara nam se velika šansa da napravimo uspeh - konstatovao je Miloš.

Mnoge reprezentacije će biti izuzetno jake, sa brojnim NBA igračima…

- Svetsko prvenstvo će biti izuzetno kvalitetno takmičenje, ni jednog trenutka ne mislim da treba da obećavamo medalju. Ići ćemo u Kinu da igramo najbolju moguću košarku, da damo sve od sebe, a siguran sam da, ako budemo igrali na taj način, rezultat neće izostati - istakao je Teodosić.

Nosioci igre nacionalnog tima Srbije osvrnuli su se i na NBA sezonu, koju je Teodosić proveo u dresu Los Anđeles Klipersa, a Bogdanović u Sakramento Kingsima.

- Super je bilo, što je meni najvažnije, sačuvao sam zdravlje… Imao sam problema prošlog leta, sada sam spreman. Idemo dalje, dobra NBA sezona je iza mene. Uvek može bolje, ali je sigurno je bila uspešnija nego prethodna - priča Bogdan.

- Sigurno da sezona nije bila onakva kakvu sam želeo, ali sam stekao neko novo iskustvo, nešto sa čime se nisam susretao ranije u karijeri. Naučio sam mnogo iz toga i sada okrećem novi list. Sada već dolazim u situaciju da imam previše slobodnog vremena i da sam previše odmarao, a nisam navikao na to. Počeo sam polako da treniram i ima dovoljno vremena do okupljanja reprezentacije da se spremim - zaključio je kapiten reprezentacije Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.